Ela Crăciun are trei copii, dar nu se panichează: "Da, îmi doresc mai mulți copii"/ INTERVIU

Publicat pe

N-a fost ușor pentru o mamă a trei copii, în „anul pandemiei', dar optimismul și gândurile bune au ajutat-o pe Ela Crăciun să încheie, cu brio, un 2020 plin de provocări. Aflați, așadar, secretele unei femei pentru care ziua ar trebui să aibă 40 de ore și tot n-ar fi de ajuns!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum îți recapeți puterea de a merge mai departe atunci când simți că nu mai poți?

Cred că şi dacă ziua mea ar avea 40 de ore tot nu mi-ar ajunge, pentru că am darul de a-mi încărca programul foarte mult. Dacă înainte de pandemie eram foarte organizată şi toată ziua mea funcționa după o agendă, acum, când stau acasă, totul se dă peste cap.

Ela Crăciun are trei copii, dar nu se panichează: "Da, îmi doresc mai mulți copii"/ INTERVIUEla Crăciun are trei copii, dar nu se panichează: "Da, îmi doresc mai mulți copii"/ INTERVIU

Nu mă mai pot organiza atât de bine, pentru că vin peste mine Nicho și Alesia. Nu mai sunt atât de productivă, deşi din afară pare că fac foarte multe lucruri, le fac cu extrem de mult efort. Am zile când, crede-mă, simt că nu  mai  pot,  când  îmi  spun  seara: „Doamne, cum o să fac față zilei de mâine?!?. Şi lucrurile se aranjează, are Dumnezeu grijă şi se rezolvă, ori se reprogramează ceva, o şedință foto, o filmare, astfel că pot respira uşurată. Universul lucrează pentru mine!

Ela Crăciun: „Îmi doresc mai mulți copii”

Spuneai, la un moment dat, că îți dorești șase copii. Acum, după trei, te-ai răzgândit?

După aproape un an de stat într-o singură casă cu cei mici, având toate aceste noi provocări, aș fi tentată să reconsider ce am spus inițial. Da, îmi doresc mai mulți copii, dar e important să fim și conștienți că e greu în astfel de condiții, cum a fost pandemia. Mai vorbim peste un an, să vedem dacă se mai actualizează răspunsul meu…

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Prigoană cu copiii lui Silviu și ai Adrianei Bahmuțeanu:”Nu-mi place să judec”

Citește și: Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu pentru copiii săi.Fiica lui Traian Băsescu este mamă singură

Citește și: Valentina Pelinel, declarații despre al patrulea copil cu Cristi Borcea:„Nu spun nu'

Citește și: Adelina Pestrițu, super sexy în vacanță!Detaliile care au atras atenția după ce a pozat în costum de baie

Lecțiile pe care Ela Crăciun le-a învățat de la copiii săi

Care sunt cele mai importante lecții de viață pe care le-ai învățat de la copiii tăi?

De la fiecare copil am câte ceva de învățat. De la Alesia, de exemplu, am învățat lecția bunătății. Este un copil care are un suflet atât de bun, o inimă atât de mare. Pe mine mă minunează de fiecare dată cu bunătatea ei.

De la Nicholas am învățat şi învăț în continuare că zâmbetul are o putere extraordinară şi că este minunat să fii deschis. El este un copil atât de luminos, încât este molipsitoare starea de bine pe care o are.

Iar de la Alex, băiatul cel mare, am învățat lecția determinării. A fost atât de determinat să aibă ferma lui, să aibă animalele lui, încât a renunțat la întâlnirile cu prietenii lui, a renunțat la gadgeturi, la statul pe laptop, pe telefon, pentru a-şi  construi  o  fermă. Şi  este atât de mândru, munceşte cu atâta conştiinciozitate pentru a-şi păstra acele animăluțe. E un exemplu chiar şi pentru mine. Toți trei sunt şi nu am cuvinte să exprim cât de mult îi ador!

Ela Crăciun: „Sunt precaută, însă nu mă panichez uşor”

Ești genul de mamă extrem de precaută sau care se panichează ușor?

Sunt precaută, însă nu mă panichez uşor şi cred că experiența îşi spune cuvântul. După trei copii, nu prea te mai pot surprinde multe lucruri, deşi mereu există ceva nou pe care trebuie să îl înveți. Cred că te panichezi atunci când nu ştii cum să reacționezi într-o situație. De exemplu, atunci când Alex era mic, s-a înecat cu o bucată de măr. Mi-a stat inima în loc. Te mai panichezi atunci când copilul este mic, nu vorbeşte şi nu ştie să îți transmită durerea lui, dar nu îmi aduc aminte să fi trăit o panică extraordinară.

Câteva  sfaturi  pentru  mamele  răpuse de oboseală, dacă se poate!

Dragi mămici, aveți  soți,  implicați-i! Apelați la mamă, la mătuşă, la soră, la oricine vă este aproape şi vă poate ajuta. Jumătate  de  oră  pentru  voi  contează enorm. Nu uitați de ea şi luați-vă o pauză ori de câte ori aveți ocazia! Credeți-mă, oricine poate face ce faceți voi, poate nu la fel de bine, dar măcar pe jumătate, însă momentul vostru va conta foarte mult pentru starea voastră de bine!

Sursa foto: Facebook, PR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter