EXCLUSIV! Dana Rogoz, adevărul despre boala de tiroidă de care suferă

Publicat pe
EXCLUSIV! Dana Rogoz, adevărul despre boala de tiroidă de care suferăEXCLUSIV! Dana Rogoz, adevărul despre boala de tiroidă de care suferă

La 33 de ani, Dana Rogoz este o femeie împlinită, cu o carieră frumoasă și cu o viață de familie așa cum rar ne e dat să vedem. Cu toate acestea, vedeta nu este ferită de probleme. Puțini știu că aceasta suferă de o afecțiune a tiroidei, ce poate declanșa o serie de simptome neplăcute. Dana ne-a povestit cu sinceritate cum o afectează boala, extrem de frecventă în rândul femeilor.

Pe Dana Rogoz o știm de-o viață și niciodată nu a renunțat, indiferent de perioadă, la zâmbetul larg și atitudinea pozitivă. Are o viață de familie împlinită alături de fiul ei, Vlad (5 ani) și de soțul său Radu Dragomir, dar cu toate acestea există un aspect în care lucrurile nu merg ideal: sănătatea. Puțini știu că vedeta are o boală autoimună, pentru care este nevoită să ia tratament pe termen lung.

Dana Rogoz, despre boala de tiroidă de care suferă

Dana Rogoz suferă de o afecțiune a tiroidei, Hashimoto, aceeași afecțiune de care suferă și supermodelul Gigi Hadid, Hashimoto fiind, de altfel, frecventă în rândul femeilor.  Printre cele mai comune simptome ale bolii se numără fluctuațiile de greutate sau stările de oboseală.

Vedeta ne-a vorbit deschis despre problemele la tiroidă, enumerând dificultățile cu care se confruntă: 'Și asta contează (nr. în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament.'

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter