Scandal după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Familia vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca: ”A fost lăsat ca un câine”

Publicat pe

Durerea este mare în familia lui Nelu Ploieșteanu, iar un scandal imens a izbucnit după moartea regretatului artist. Elena Ploieșteanu, soția artistului, a făcut acuzații grave și vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Au sufletul zdrobit de durere, după ce Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață, după ce s-a infectat cu COVID-19. Văduva artistului a declanșat un adevărat scandal, după ce acesta a murit. Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea Spitalul Floreasca în judecată, acolo unde regretatul artist a fost internat, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Scandal după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Familia vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca: 'A fost lăsat ca un câine'Scandal după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Familia vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca: 'A fost lăsat ca un câine'

Se pare că familia sa nu este mulțumită de cum acesta a fost tratat în ultimele clipe de viață. Elena a declarat că Nelu Ploieșteanu ar fi fost agresat de personalul medical, care ar fi țipat la artist.

„Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare', a povestit Elena Ploieșteanu, la Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Citește și: Fiica lui Nelu Ploieșteanu l-a sunat pe Ludovic Orban, înainte de înmormântare. Ce i-a cerut politicianului

Citește și: De ce a refuzat familia lui Nelu Ploieșteanu să ridice trupul artistului de la morgă. Au cerut autorităților să repete autopsia

Citește și: Ce pensie avea Nelu Ploieșteanu, după 55 de ani de muncă: „Aș muri de foame, dacă…”

Citește și: Detalii neștiute despre prietenia dintre Nelu Ploieșteanu, Ștefan Iordache și Gheorghe Dinică: „Le plăcea viaţa”

Soția lui Nelu Ploieșteanu face acuzații grave

Elena Ploieșteanu a mai declarat în emisiune că asistentele i-ar fi cerut bani fiicei lor, iar acestea ar fi avut un comportament care lasă de dorit

„O infirmieră țipa la el: . De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el. L-am vazut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat la stomac și a început infirmiera să țipe a la el. Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratament. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut. Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardio-respirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?', a mai spus Elena Ploieșteanu.

Văduva artistului este profund îndurerată și susține că își dorește să stea față-n față cu doctorii care s-au ocupat de Nelu Ploieșteanu în ultimele sale clipe de viață.

„La Floreasca a fost la început internat la etajul 5-6. Apoi l-au dus noaptea, la două, la ATI. Să stea medicii de vorbă cu mine, că mă duc peste ei! S-a dus fiica mea, Aneta, și au lăsat capul în jos. S-a făcut un consiliu de medici. Fata a țipat și ei nu mai știau ce să spună, pentru că erau vinovați. Soțul meu m-a sunat cu cameră pe telefon, când i s-a făcut rău noaptea. Mi-a spus că l-a certat doamna doctor că fetele tot sunau să întrebe ce face și o deranjau pe doamna doctor. Zicea că ea nu intră mereu la el când au ele chef, că nu se echipează, că are copii acasă și îi infectează. Nici nu l-au schimbat, mi-au adus sacul cu hainele lui. Vă arăt lenjeria intimă să vedeți că trei săptămâni el nu a fost schimbat! De ce dacă OMS a dat ordin ca decedații de Covid să fie îmbrăcați, de ce nu au respectat legea? O să zgudui România cu ce o să spun! De ce nu l-au lăsat să-l îmbrace cum era el, elegant?', a mai declarat Elena Ploieșteanu, la Prima TV.

Replica Spitalului Floreasca

După ce Elena Ploieșteanu a adus acuzații grave personalului spitalului, conducerea Spitalului Floreasca, acolo unde artistul a fost internat timp de trei săptămâni, a refuzat să facă precizări pe motiv că nu are voie să divulge date din fișa personală a pacientului fără acordul familiei.

Aneta Gavrilă, fata lui Nelu Ploieșteanu, a anunțat că familia va da în judecată Spitalul Floreasca în legătură cu modul în care a fost tratat cântărețul în ultimele clipe de viață.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter