Fiica lui Adi Bărar de la Cargo, mesaj dureros la înmormântarea tatălui ei: „Să te mai zăresc o dată aș vrea...”

Publicat pe

Fiica lui Adi Bărar suferă enorm din cauza pierderii tatălui ei, răpus de coronavirus. Liderul trupei Cago a fost condus pe ultimul drum și înmormântat într-un cimitir din Timișoara. Din nefericire, din cauza situației actuale, acesta nu a avut parte de funeraliile pe care le merita cu adevărat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Adi Bărar își plânge tatăl, o legendă a muzicii rock românești. Adriana Delia Bărar a publicat un mesaj emoționant pe Facebook în memoria tatălui ei. Consolarea fiicei lui Adi Bărar pare a fi conștientizarea faptului că tatăl ei nu va fi uitat niciodată pentru că, spune ea, ceea ce a creat liderul trupei Cargo nu va muri niciodată.

Fiica lui Adi Bărar de la Cargo, mesaj dureros la înmormântarea tatălui ei: „Să te mai zăresc o dată aș vrea...'Fiica lui Adi Bărar de la Cargo, mesaj dureros la înmormântarea tatălui ei: „Să te mai zăresc o dată aș vrea...'

„Asa vreau sa mi te amintesc. Cu zambetul pe buze, cu o energie care nu va putea fi vreodata egalata.

E o pierdere imensa care nu poate fi cuprinsa in cuvinte, insa stiu sigur ca nu vei fi uitat vreodata.

Muzica mea trebuia in primul rand sa reflecte pamantul pe care calcam.' Spunea el

Ne luam ramas bun de la el ca si pamantean, dar il vom pastra in suflet mereu pentru ca ceea ce a creat el nu va muri niciodata.

Drum lin catre stele tati

„sufletu-mi spune mi-e dor/imi vine sa strig ajutor/as vrea sa ma fac vrajitor/sau aripi sa-mi creasca sa zbor/pan la luna si pan la stele as zbura/pan la soare n-ar fi departe-n mintea mea/sa te mai zaresc macar o data as vrea…”, a scris Delia Bărar, fiica liderului trupei Cargo, pe Facebook.

Adi Bărar, condus pe ultimul drum

Adi Bărar a fost condus pe ultimul drum marți. Prezenți au fost câțiva prieteni apropiați și familia. Mașina funerară a fost însoțită de motociclişti, care au plecat de la Spitalul Judeţean din Timișoara, pe un traseu care a cuprins şi strada unde a locuit Adi Bărar, până la cimitir, iar muzica lui Adi a răsunat în boxe.

Citește și: Dan Negru, mesaj dureros după moartea lui Adi Bărar de la Cargo.„Încă nu cred…'

Citește și: A murit Adi Bărar, liderul trupei Cargo, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la schi și a ajuns la spital.Care e starea ei de sănătate, acum

Citește și: Cornel Ilie a avut o iubită, după divorț, dar acum e din nou singur:'Sechele, regrete'

Prietenii motocicliști ai lui Adi Bărar și-au dorit să-l conducă pe acesta pe ultimul drum exact cum și-ar fi dorit și el. Mai exact, însoțit de o coloană de motociclete și cu muzică.

La înmormântarea liderului trupei Cargo nu au putut să participe decât 20 de persoane. Cu toate acestea, în jurul cimitirului unde i-a fost depus trupul neînsuflețuit, au fost zeci, poate chiar sute de oameni care au dorit să îi aducă un ultim omagiu cântărețului, potrivit WOWbiz.ro.

Adi Bărar a murit la 61 de ani

Fondatorul și liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artistul suferea și de alte afecțiuni. Vestea decesului lui Adi Bărar a fost dată de colegii lui de trupă. Artistul avea 61 de ani.

Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!

Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!

Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/   Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!’, este mesajul publicat de colegii de trupă ai lui Adi Băran pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter