Horoscop 11 martie 2021. Ce zodii primesc mărire de salariu

Publicat pe

Horoscop 11 martie 2021. Astrologii au vești bune, legate de carieră, pentru unele zodii, iar cine nu are noroc la bani sigur are în dragoste. Așa că, dacă nu vă merge totul pe roze la locul de muncă, sigur vă așteaptă bucurii în relația cu partenerul de viață. Chiar dacă nu se vor întâmpla miracole pe moment, măcar pe 11 martie se pun bazele unor evenimente frumoase din viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 11 martie 2021. Berbec

S-ar putea să fiți un pic emoționali astăzi, dragi Berbeci. Este posibil să vă simțiți mai puțin încrezători în sine decât de obicei și, de asemenea, s-ar putea să vă plictisiți puțin de tot ceea ce vă înconjoară, mai ales la serviciu. În plus, este posibil să aveți o sarcină extrem de apăsătoare și plictisitoare pe care trebuie să o faceți spre binele companiei. Încercați să vă ușurați stresul ascultând muzică!

Horoscop 11 martie 2021. Taur

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului s-ar putea să nu se simtă prea bine în pielea lor astăzi. Este posibil să nu fiţi atât de practici şi rezonabili la anumite proiecte şi decizii pe care trebuie să le luaţi. Puteţi însă să vă gândiţi mai mult la planurile de viitor pentru a pune în balanţă importanţa anumitor aspecte, mai ales în legătură cu viaţa personală. Veți avea șansa de a vă apropia de cineva pe care l-ați admirat profund din ultimii ani

Horoscop 11 martie 2021. Gemeni

Întârzierile frustrante la finalizarea unui proiect vă pot determina să vă îndoiți de abilitățile dvs. Aveți grijă să nu cădeți în această capcană. Îngrijorările legate de bani vă pot determina să luați în considerare amânarea unei activități care înseamnă mult pentru dvs. Nu. Folosiți-vă ingeniozitatea pentru a o rezolva, potrivit observatornews.ro.

Horoscop 11 martie 2021. Rac

Chiar dacă este posibil să vă treziți plini de energie și entuziasm, starea voastră de spirit poate să dispară când începeți să vă gândiți la tot ce trebuie să faceți. S-ar putea să fie momentul să vă întrebați dacă ar trebui să faceți unele schimbări semnificative. Odihna și relaxarea sunt cuvintele de ordine pentru astăzi

Horoscop 11 martie 2021. Leu

O conștientizare a anumitor aspecte ce ţin de viaţa personală te poate face să te simți puțin desconcentrat. O să încerci să găseşti cele mai bune soluţii, iar ziua te va găsi așa cum îți place de obicei să fii, adică realist. Trebuie să ai încrederea necesară că totul o să fie bine în cele din urmă.

Citește și: Care sunt alimentele cu grăsimi bune și cum să le consumi

Citește și: Care este piatra ta norocoasă în funcție de zodie

Citește și: Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri

Horoscop 11 martie 2021. Fecioară

Dorința de a face un serviciu, o favoare cuiva, ar putea să vă atragă în diverse activități de grup. Nu trebuie să vă sperie acest lucru, pentru că sunteţi sociabili. E timpul să aveți grijă suplimentară de dvs., deoarece în ultimul timp ați acordat cea mai mică atenție sănătății dumneavoastră. Mai mult, eforturile din ultimele luni dau roade și sunt șanse mari la o mărire de salariu.

Horoscop 11 martie 2021. Balanţă

Ziua Balanței ar putea fi îngrijorătoare și stresantă. Relațiile cu ceilalți ar putea fi, de asemenea, un pic tensionate. Reduceți stresul ascultând muzică și faceți pauze frecvente. Luați o masă bună la prânz și apoi faceți o plimbare. Partenerul dvs. poate fi dezinformat despre dvs. sau poate ieși cu resentimente de demult

Horoscop 11 martie 2021. Scorpion

Scorpionul probabil că se va plictisi maxim, va fi puţin neliniștit și frustrat de felul în care merge viața sa. Aveți responsabilități care trebuie îndeplinite, dar aveți și alte proiecte care vă interesează mult mai mult decât sarcinile banale. Nu arunca frustrările tale asupra altora!

Horoscop 11 martie 2021. Săgetător

Un proiect vă ocupă tot timpul, iar cei dragi vă simt lipsa. Planul vostru este să strângeți niște bani în plus, pentru o vacanță îndelung visată, la vară. La locul de muncă, lucrurile decurg bine, iar eforturile voastre nu trec neobservate de șefi. Încercați să nu vă lăsați total acaparați de muncă, totuși!

Horoscop 11 martie 2021. Capricorn

Acestor nativi le merge excelent atât pe plan sentimental cât și la locul de muncă și nu fiți surprinși dacă șeful vă va anunța că de luna următoare veți primi un salariu mai mare. Sunteți răsfățații astrelor, în această perioadă, și profitați de tot ceea ce vi se întâmplă. Spre seară, persoana iubită s-ar putea să vă pregătească o surpriză! Puterile tale de convingere sunt la vârf acum. Așadar, folosiți-le bine.

Horoscop 11 martie 2021. Vărsător

Pentru Vărsători va fi o zi dificilă în plan profesional, pentru că nu reușesc să iasă din atmosfera de weekend, spre nemulțumirea șefilor. Ai foarte multă treabă la serviciu și prea puțin chef, așa că toată ziua nu vei face decât să te uiți la ceas din minut în minut, așteptând cu nerăbdare sfârșitul programului.

Horoscop 11 martie 2021. Peşti

Peștilor li se recomandă să nu facă astăzi cumpărături. Nu ceda tentaţiilor şi încearcă să pui frână pornirilor de a cheltui bani. În plan personal, lucrurile nu stau prea bine, dar nu vei rezolva nimic dacă goleşti portofelul la mall. Puteți afla anumite informații care vă vor ajuta să vă înțelegeți mai bine partenerul.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter