Fiica lui Lenny Kravitz divorțează după 18 luni de căsnicie! Cine este soțul actriței

Publicat pe

Zoe Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz, divorțează după un an și jumătate de căsnicie. Cine este și cu ce se ocupă soțul actriței.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica muzicianului Lenny Kravitz divorțează după numai 18 luni de căsnicie! Vedeta din „Big Little Lies' ar fi depus actele pentru a se despărți de soțul ei chiar înainte de sărbători.

Vestea despărțirii celor doi a fost confirmată chiar de un reprezentant al lui Kravitz.

Fiica lui Lenny Kravitz divorțează după 18 luni de căsnicie! Cine este soțul actrițeiFiica lui Lenny Kravitz divorțează după 18 luni de căsnicie! Cine este soțul actriței

Cine este soțul fiicei lui Lenny Kravitz

Zoe Kravitz este căsătorită cu actorul Karl Glusman, în vârstă de 32 de ani. El este cunoscut mai ales pentru interpretările de succes din „Nocturnal Animals' şi „Gipsy'.

Zoe Kravitz şi Karl Glusman au început o relație în urmă cu patru ani și au decis să se căsătorească în vara anului 2019. Evenimentul a avut loc la Paris, în casa lui Lenny Kravitz.

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, dat fiind că nimic nu ar fi indicat probleme între cei doi. Lucrurile chiar păreau să meargă extrem de bine în relație. În ziua în care au împlinit un an de căsnicie, Zoe a postat o imagine în care cei doi apăreau extrem de îndrăgostiți.

La acel moment, soțul ei a transmis un mesaj emoționant. „Voi face totul pentru tine până în ziua în care voi muri'.

Citește și: Imagini SEXY! Fiica lui Lenny Kravitz a recreat coperta nud a mamei ei, de acum 30 de ani!

Citește și: Reacția Mădălinei Ghenea după ce iubitul ei cu 12 ani mai mic, Nicolo Zaniolo, a anunțat că va fi tată:„Vă spun adevărul!'

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au făcut Revelionul împreună.Ce se întâmplă în relație, după jumătate de an

Citește și: Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se mărită.Cine este iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

Sursa foto: Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter