Fiul Ioanei Năstase se însoară. Primele detalii despre nuntă: „Sunt așteptate 400 de persoane, pe data de...”

Publicat pe

Nuntă mare în showbiz. Fiul Ioanei Năstase se însoară. Evenimentul mult așteptat va fi unul fastuos, cu invitați de seamă și surprize pe măsură. Ioana Năstase a dat totul din casă și a vorbit despre nunta fiului ei. Vedeta stă ca pe ace și a pregătit totul, pentru ca unicul ei băiat să se simtă bine în ziua nunții!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nuntă mare în familia Năstase. Unicul fiul al Ioanei Năstase se însoară la începutul lunii iulie, cu aleasa inimii și mama fetiței lui. Teo așteaptă cu sufletul la gură să devină ginere, mama lui fiind foarte emoționată de acest eveniment. Ioana Năstase a făcut multe pregătiri și a pus totul la punct, pentru ca cei doi miri să se simtă foarte bine în cea mai frumoasă zi din viața lor.

Fiul Ioanei Năstase se însoară. Primele detalii despre nuntă: „Sunt așteptate 400 de persoane, pe data de...'Fiul Ioanei Năstase se însoară. Primele detalii despre nuntă: „Sunt așteptate 400 de persoane, pe data de...'

Ioana Năstase se declară foarte emoționată de evenimentul ce vine, aceasta fiind bucuroasă în același timp că băiatul ei se însoară. Vedeta a făcut și primele declarații despre marele eveniment, ce va avea loc pe data de 1 iulie. Locația este una de vis, iar invitații de seamă.

Citește și: Ilie și Ioana Năstase, prima întâlnire după incidentul din restaurant: „Am simțit o teamă”

Citește și: Ilie Năstase, primele declarații după împăcarea cu Ioana Năstase: „Am dovedit că mă pot schimba'

Citește și: Iulia Sălăgean, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat: „Când ai conversații care le pot ruina viața…”

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 49 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soțul ei, Alex Ashraf: „Anul acesta, vom face…'

Primele detalii despre nuntă

Ioana Năstase a vorbit despre nunta singurului ei băiat. Emoționată, aceasta a oferit detalii despre marele eveniment din viața lor. Teo se însoară cu mama copilului, după o lungă relație. Totul este pus la punct, așa cum a ținut să precizeze partenera de viață a fostului tenismen.

Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări. Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința”, a spus Ioana, pentru Click!

Cum s-a pregătit Ioana Năstase pentru nunta fiului ei

Ioana Năstase s-a pregătit pentru nunta fiului ei, toate lucrurile fiind deja aranjate. Evenimentul va avea loc pe data de 1 iulie, iar totul va fi de vis. Cât despre ținutele pe care le va purta atât ea, cât și Ilie Năstase, vedeta a spus că le-a pregătit deja. „Eu mi am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur”, a mai spus Ioana Năstase, conform sursei citate.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter