Fiul Vioricăi Dăncilă a divorțat de soția sa, Elena. Cum au împărțit averea

Publicat pe

În anul 2016, fiul Vioricăi Dăncilă se căsătorea cu Elena. Trei ani mai târziu, cei doi au divorțat, iar averea lor a fost împărțită. Se pare că Victor și Elena au decis ca fiecare să o ia pe drumul lui.

Nu se cunoaște motivul pentru care Victor și Elena Dăncilă au divorțat, însă averea lor deja a fost împărțită. Confirmarea separării a fost făcută chiar prin declarația de avere a fiului Vioricăi Dăncilă.

Victor Dăncilă și-a publicat declarația de avere din funcția de consilier la Curtea de Conturi a României care diferă total de cea a soției sale, consilier juridic la Primăria Sectorului 5, potrivit wowbiz.ro. Se pare că fiul Vioricăi Dăncilă nu mai are bunuri în comun cu femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu trei ani.

Așadar, Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, a rămas cu un apartament de 70 mp în București obținut în 2013 prin donație și cu o mașină, vreme ce Elena Dăncilă are doar un imobil de 45 mp cumpărat în 2016. Fiecare dintre ei au trecut însă pe declarația de avere suma de 27.000 lei provenită de pe urma închirierii garsonierei (declarația de avere completată în 2019 se referă la veniturile obținute în anul 2018).

Fiul Vioricăi Dăncilă a fost adoptat

'Știau mulți dintre prietenii mei, de la Videle, de unde am stat. M-au sunat mulți care au dorit să intervină, să spună adevărul. De aceea am și rugat colegii de partid să nu vorbească. Îmi voi apăra copilul, pentru că orice mamă din această lume își apără puiuțul. Îmi voi apăra copilul chiar de ar trebui să lupt cu încă 10 publicații. V-am spus: nu cred că am făcut ceva greșit. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, fără nicio ezitare aș face la fel.

El a văzut articolul și seara l-am rugat să vină la mine. Victor încerca să mă încurajeze mai mult el pe mine. L-am văzut că era supărat, dar el mă sprijinea pe mine.

A fost o lovitură pentru soțul meu. Poate ceea ce voi spune acum îi va mulțumi pe unii. În momentul în care a văzut articolul a avut un puseu foarte mare de tensiune. Soțul meu își iubește foarte mult băiatul, până la 5 ani l-a purtat pe umeri. El îl respectă mai mult decât mine. Uneori eu am fost mai exigentă, cu lecțiile, cu școala. (…) Cred că fiecare părinte, dacă ar face o excepție că sunt prim-ministru, și s-ar pune în locul meu ar avea instinctul să-și protejeze copilul. Am avut senzația că totul se întâmplă din cauza mea și poate dacă nu eram premier nu se întâmplau toate aceste lucruri', a declarat Viorica Dăncilă.

FOTO: Facebook

Fiul Vioricăi Dăncilă a divorțat de soția sa, Elena. Cum au împărțit avereaFiul Vioricăi Dăncilă a divorțat de soția sa, Elena. Cum au împărțit averea
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter