Cine ar fi iubitul misterios al Simonei Halep. Campioana noastră a fost dată de gol după victoria de la Wimbledon

Publicat pe

Simona Halep a devenit campioana și a cucerit în weekendul care tocmai a trecut al doilea turneu de Grand Slam. Cu această ocazie, presa internațională s-a interesat despre viața personală a sportivei și a dezvăluit căea s-ar iubi cu Radu Barbu. 

Publicația „The Sun” a readus în discuţie un subiect pe care Simona Halep nu l-a comentat și chiar a dorit să îl țină departe de ochii curioșilor. Ziariştii englezi au vorbit despre posibila legătură amoroasă dintre Simona Halep şi Radu Barbu, fost jucător de tenis.

În urmă cu mai mult timp, despre cei doi s-a mai scris că ar avea o relaţie, după ce au fost surprinşi într-o vacanţă în Italia. Atunci, au apărut mai multe imagini cu cei doi, la masă.

'Au încercat să evite toate apariţiile în public, ba chiar le-au spus şi prietenilor că nu este nicio relaţie de iubire între ei', scrie The Sun.

Cine este Radu Barbu, presupusul iubit al Simonei Halep

Potrivit digisport.ro, Radu Marian Barbu are 35 de ani, este originar din Piteşti şi a avut o scurtă carieră în tenis, fără rezultate importante. Cel mai bun loc în clasamentul mondial a fost 1.151, în 2004, iar totalul câştigurilor sale s-a ridicat la modesta sumă de 3.217 dolari.

Presupusul partener al Simonei Halep este bun prieten cu Adrian Ungur, cu care a jucat la dublu, şi, potrivit profilului său de Facebook a studiat în Statele Unite, la Texas Christian University. În prezent, antrenează mai mulţi copii, cărora le îndrumă primii paşi în tenis.

Cine ar fi iubitul misterios al Simonei Halep. Campioana noastră a fost dată de gol după victoria de la WimbledonCine ar fi iubitul misterios al Simonei Halep. Campioana noastră a fost dată de gol după victoria de la Wimbledon

Simona Halep a câștigat primul Wimbledon

Simona Halep a câștigat primul Wimbledon din carieră și al doilea titlu de Grand Slam, după cel de la Roland Garros. Româncă de 27 de ani a învins-o în două seturi, 6-2, 6-2, pe Serena Williams. Halep va reveni în topul clasamentului WTA și a urcat și în clasamentul banilor câștigați din tenis.

Halep a câștigat un premiu de 2.600.000$ la Wimbledon, însă va rămâne cu doar 55% din suma!

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter