Fizz a încercat s-o cucerească pe Mellina de la Survivor. Ce relație au avut cei doi

Publicat pe

Mellina, acum concurentă la Survivor România, a demonstrat cât de ambițioasă este. Tânăra artistă și a devenit cunoscută acum 6 ani, când a lansat piesa „Poză de album', împreună cu Vescan. Totuși, cu câțiva ani în urmă, Mellina a fost remarcată de Fizz, acesta încercând s-o impresioneze cu orice preț pe Războinică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Înainte de lansarea piesei „Poză de album', Mellina a mai avut încercări de a deveni cunoscută. În 2012, pe când a fost remarcată de Fizz, Războinica de la Survivor România făcea parte din trupa „Thats Right'.

La acea vreme, Mellina l-ar fi impresionat pe Fizz, iar acesta a încercat s-o cucerească. Fizz i-a propus Mellinei să lanseze o melodie împreună. Piesa s-a numit „Shake It Up' și a fost lansată de Mellina și Bob Taylor. Acesta este un alt pseudonim de-ale lui Bogdan Croitoru alias Fizz. Tot sub numele de Bob Taylor, Fizz a lansat piesa „Deja Vu', împreună cu Inna, care a devenit unul dintre hit-urile care au făcut-o cunoscută pe Inna.

Fizz a încercat s-o cucerească pe Mellina de la Survivor. Ce relație au avut cei doiFizz a încercat s-o cucerească pe Mellina de la Survivor. Ce relație au avut cei doi

Fizz a încercat s-o cucerească pe Mellina

Melodia „Shake It Up', lasansată de Fizz și Mellina, nu a avut un așa mare succes. Totuși, a fost un pretext pentru ca cei doi să petreacă mai mult timp împreună. Războinica de la Survivor România și Fizz au mers pe la mai multe televiziuni în acea perioadă pentru a-și promova melodia, potrivit WOWbiz.ro.

Din nefericire pentru Fizz, după ce colaborarea s-a încheiat, Mellina a mers pe alt drum. Chiar dacă cu Mellina nu a avut succes, Fizz a încercat să-și caute iubirea în casa „Puterea dragostei'.

Se pare că nici aici nu a avut noroc, pentru că a preferat să rămână tot burlac după experiența Puterea dragostei, chiar dacă a trecut de 40 de ani.

Citește și: Îl mai ții minte pe excentricul Fizz?Cu ce se ocupă acum cântărețul care nu ieșea din casă fără blănuri

Citește și: Ce spune iubita lui Musty de la Survivor despre Mellina. Gabriela:”Nu o să mă retrag din relație”

Citește și: Ce relație au, de fapt, Ana Porgras și Zanni de la Survivor.Jador i-a dat de gol!

Citește și: Laurette, o viață amoroasă tumultuoasă.S-a lansat în showbiz în urma unui scandal sexual cu Ogică!

Cine este Mellina de la Survivor

Mellina de la Survivor s-a alăturat Războinicilor în aventura din Republica Dominicană. Artista a intrat pe ultima sută de metri în competiția Survivor, după ce a înlocuit-o pe Szidonia Szasz.

Aceasta emisiune este o experienta pe care o ai o data in viata si asta doar daca ti se ofera oportunitatea. Am colindat din America de Nord, America Latina pana in Pakistan in dorinta de experiente noi. M-am catarat pe ghetare, am pilotat un avion, dar ce voi trai la Survivor am o presimtire ca le va depasi pe toate. Cel mai bun sa castige!‘, a declarat Mellina de la Survivor.

Puțini știu că în urmă cu mai bine de 10 ani, Mellina a dansat în trupa Alb Negru şi de-a lungul timpului a compus piese pentru artişti precum Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara.

Mellina de la Survivor devenit cunoscută publicului în momentul în care a lansat melodia Poze de album în colaborare cu Vescan. Piesa a fost numărul 1 în Media Forest în România şi Republica Moldova cu 63 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter