Florin Pastramă a fost bătut. Soțul lui Brigitte are capul spart

Publicat pe

Florin Pastramă a fost bătut cu bestialitate în plină stradă. Soțul lui Brigitte are capul spart și este lovit la picior. Fostul concurent a mers la Poliție, acolo unde speră să i se facă dreptate.

Din păcate, Florin Pastramă a fost implicat într-o altercație și a ieșit puțin cam șifonat. Soțul lui Brigitte a fost surprins în Fundeni cu capul bandajat și cu pantalonii ridicați la piciorul drept, ceea e înseamnă că este lovit, potrivit Spynews. Alături de el a fost și Brigitte, care nu l-a lăsat nicio clipă singur pe bărbatul care o face fericită.

Până acum nici Brigitte, dar nici Florin Pastramă nu a făcut nicio declarație despre cele întâmplate. Cei doi au mers împreună la Poliție, acolo unde povestesc ce se întâmplă. Potrivit martorilor, întreg scandalul ar fi început de la un teren.

Brigitte Pastramă a pierdut sarcina

În vara acestui an, Brigitte și Florin Pastramă au avut parte de unul dintre cele mai fericite momente din viața lor de cuplu, dar și unul extrem de trist. La începutul lui iulie au devenit soț și soție, însă trei săptămâni mai târziu, Brigitte a pierdut copilul pe care și-l doreau atât de mult. Mai îndrăgostiți ca oricând, cei doi nu au renunțat, însă, la ideea de a deveni părinți. Brigitte a reușit să se refacă după pierderea sarcinii și este din nou pregătită să rămână gravidă.

FOTO: Facebook

Florin Pastramă a fost bătut. Soțul lui Brigitte are capul spartFlorin Pastramă a fost bătut. Soțul lui Brigitte are capul spart

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter