Faydee a făcut sacrificii pentru cariera sa în muzică: "Nu am petrecut mult timp cu familia"

Publicat pe

Cântărețul internațional Faydee a vorbit EXCLUSIV pentru VIVA! despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale de artist. Cântărețului nu i-a fost ușor să rupă legătura cu familia, să îi vadă pe cei dragi destul de rar. 

Cunoscut la nivel internațional, Faydee a dezvăluit pentru fanii săi o serie de detalii necunoscute din viața lui, despre lucrurile preferate, dar și despre cele mai puțin plăcute. Și-a văzut familia rar, lucru care l-a făcut să sufere.

„Am făcut sacrificii, acela de a nu petrece atât de mult timp cu familia mea. Bunicul meu a murit când eu eram peste Ocean, când susțineam un concert. De mult timp nu îl mai văzusem…”, a spus Faydee, exclusiv pentru VIVA!.

Faydee a făcut sacrificii pentru cariera sa în muzică: "Nu am petrecut mult timp cu familia"Faydee a făcut sacrificii pentru cariera sa în muzică: "Nu am petrecut mult timp cu familia"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter