Faydee a făcut sacrificii pentru cariera sa în muzică: "Nu am petrecut mult timp cu familia"

Publicat pe

Cântărețul internațional Faydee a vorbit EXCLUSIV pentru VIVA! despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale de artist. Cântărețului nu i-a fost ușor să rupă legătura cu familia, să îi vadă pe cei dragi destul de rar. 

Cunoscut la nivel internațional, Faydee a dezvăluit pentru fanii săi o serie de detalii necunoscute din viața lui, despre lucrurile preferate, dar și despre cele mai puțin plăcute. Și-a văzut familia rar, lucru care l-a făcut să sufere.

„Am făcut sacrificii, acela de a nu petrece atât de mult timp cu familia mea. Bunicul meu a murit când eu eram peste Ocean, când susțineam un concert. De mult timp nu îl mai văzusem…”, a spus Faydee, exclusiv pentru VIVA!.

Faydee a făcut sacrificii pentru cariera sa în muzică: "Nu am petrecut mult timp cu familia"Faydee a făcut sacrificii pentru cariera sa în muzică: "Nu am petrecut mult timp cu familia"

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă