Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii șocante despre starea de sănătate a actorului: "Când eram împreună, venea des ambulanța la el"

Publicat pe

Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă, în apartamentul său din Capitală. Fosta iubită a actorului a făcut câteva declarații șocante cu privire la starea lui de sănătate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anunțul decesului lui Costin Mărculescu a fost făcut în cadrul emisiunii Xtra Night Show. Tot când se afla în emisie, Dan Capatos a primit mesaj de la fosta iubită a lui Costin Mărculescu, aceasta precizând că artistul suferea de afecțiuni cardiace. Ea ar mai fi spus și că actorul apela destul de des la medicii de la Urgnțe, pentru a i se acorda primul ajutor.

'El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el', a menționat Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu.

„Avea probleme cu inima, făcea atacuri de panică foarte dese și chema Salvarea câteodată, venea la 2 dimineața, îi dădea pastile să se calmeze. Era și într-o depresie. Eu când dormeam la el, noaptea îl auzeam când se ducea la baie să se spele. Își punea lumânări pe cadă, la oglindă și așa se relaxa el', a mai spus ulterior Cristina, la RomâniaTV.

Citește și: Ușa apartamentului artistului Costin Mărculescu, spartă de pompieri!Primele imagini de la locul tragediei

Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă, în stare avansată de putrefacție, vecinii fiind alertați în special de urletele și lătratul câinelui său, Maxy, salvat de actor dintr-un șanț. Actorul urma să împlinască la finalul acestei luni 51 de ani.

Citește și: Cutremurător! Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu:”Dorule, mooooor”. Actorul decedat la doar 50 de ani n-a mai apucat să-și împlinească ultima dorință…

Mara Bănică: „Eu cred că a făcut infarct”

Vecinii au apelat la ajutorul presei pentru a afla ce se întâmplă cu artistul, care nu mai fusese văzut de trei zile plimbându-și câinele. Vecinii au susținut, de asemenea, că în ultimele zile arăta destul de rău la față, semn că starea sa de sănăte ar fi fost precară.

'M-au sunat mulți acum ca să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct. Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri… Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor', a precizat la rândul ei și Mara Bănică, care ar fi fost ultima persoană cu care actorul a vorbit înainte de a muri.

Citește și: Câinele lui Florin Mărculescu a alertat vecinii:”Lătra foarte tare, se auzea chiar și din parcare”. Maxy era salvat de pe stradă de actor

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii șocante despre starea de sănătate a actorului: "Când eram împreună, venea des ambulanța la el"Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii șocante despre starea de sănătate a actorului: "Când eram împreună, venea des ambulanța la el"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Costin Mărculescu a murit!Actorul a fost găsit decedat în casă, în cadă!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter