Fosta soție a lui Phil Collins, acuzații umilitoare în instanță, la adresa artistului: "Nu se mai spăla și era incapabil să facă dragoste"

Publicat pe

Phil Collins și fosta lui soție Orianne Cevey sunt în plin război! Cei doi foști parteneri sunt la cuțite, iar muzicianului îi sunt aduse acuzații umilitoare! Halucinant ce s-a întâmplat în instanță!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Phil Collins se confruntă cu probleme serioase de sănătate. A suferit mai multe intervenții chirurgicale la nivelul coloanei, astfel că a ajuns în scaun cu rotile. Se deplasează cu mare dificultate, pe distanțele mai scurte optând pentru un baston.

Și de parcă condiția sa nu ar fi fost de ajuns, artistul are probleme mari și în plan personal, dat fiind că își dispută vila din Malibu cu fosta parteneră.

Artistul a trăit o poveste de dragoste tumultoasă cu Orianne Cevey, de care a divorțat după 9 ani, în urmă cu 12 ani. A fost cel mai scump divorț din Anglia la acel moment, suma ridicându-se la 46 de milioane de dolari.

Phil Collins și Orianne Cevey, dragoste cu năbădăi

Am asistat la marea reîmpăcare opt ani mai târziu, după ce Phil Collins și-a ajutat fosta parteneră. I-a plătit o operație pe coloană, ce a echivalat se pare, cu revenirea la sentimente mai bune.

Orianne trebuia să locuiască în vila lui Phil Collins din Malibu până își găsește o nouă locuință. Se pare însă, că, în loc de casă și-a găsit…soț. Lovitura de grație pentru Phil Collins a fost să afle că fosta soție s-a măritat în secret cu Thomas Bates, un bărbat cu 15 ani mai tânăr decât ea. Mai mult, ea și-a adus și actualul partener în locuința cu pricina.

Deși Phil Collins o vrea afară din casă, Orianne este de părere că jumătate din locuință i se cuvine și are de gând să lupte pentru ceea ce crede că ar putea obține.

Fosta soție a lui Phil Collins, acuzații șocante

Astfel, în instanță a făcut dezvăluiri șocante și umilitoare pentru artist, din intimitatea lor. Femeia a povestit că Phil Collins era tot mai neglijent cu igiena personală și că nu se mai spăla pe dinți de un an și nici nu dorea să facă duș.

Fosta soție a lui Phil Collins, acuzații umilitoare în instanță, la adresa artistului:  "Nu se mai spăla și era incapabil să facă dragoste"Fosta soție a lui Phil Collins, acuzații umilitoare în instanță, la adresa artistului:  "Nu se mai spăla și era incapabil să facă dragoste"

Fosta sa soție a mers și mai departe și a dezvăluit că Phil Collins ar fi fost „incapabil să facă dragoste' și „refuza să ofere suport emoțional, dragoste și afecțiune soției și celor doi copii ai săi'.

Reacția avocaților lui Phil Collins

Avocații lui Phil Collins au negat spusele fosei soții a artistului și au calificat declarațiile drept „scandaloase, josnice, lipsite de etică și, în cea mai mare parte, false sau extrem de exagerate'.

„Aceste acuzații false și scandalolaase sunt din nou incluse doar pentru a putea fi livrate de pârâți presei, în încercarea de a afecta reputația lui Phil Collins cu scopul de a-l stoarce de bani', ar fi menționat eu, potrivit documentului depus la dosar, citat de revista People.

Citește și: Phil Collins, de nerecunoscut, la 69 de ani:după mai multe operații la coloană, a ajuns în scaun cu rotile!

Citește și: Drama lui Lily Collins, actrița din serialul „Emily in Paris”. Tatăl său, celebrul Phil Collins, i-a marcat copilăria:”Viața mea a scăpat de sub control”

Citește și: Actorul Dan Condurache din serialul Vlad face declarații neașteptate după 50 de ani de carieră:„Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!' / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină a primit inelul de la partenerul ei și vorbește despre căsătorie:„Avem noaptea nunții în fiecare noapte'

Sursa foto: Profimedia, Hepta, Captura YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter