Fosta soție a lui Răzvan Simion a fost cerută în căsătorie? Gesturile care i-au dat de gol pe Diana și omul de afaceri din Timișoara: "Anticipam momentul"

Publicat pe

Diana Simion trăiește clipe minunate alături de iubitul ei și se pare că relația ar fi trecut la un alt nivel. Gesturile fostei soții a lui Răzvan de la Neața și a partenerului ei i-au dat de gol!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În timp ce Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după 5 ani de relație, Diana Simion este în culmea fericirii, în brațele afaceristului din Timișoara. Cei doi au mers cu copiii să se relaxeze într-un parc de distracții în natură din Timiș, iar imaginile postate cu cei doi au generat imediat un val de comentarii.

„Locul in care ne-am (re)cunoscut”, a scris Diana Simion în dreptul fotografiilor.

Citește și: Lidia Buble a clacat! Despărțirea de Răzvan Simion i-a pus capac și a izbucnit în plâns, pe Instagram: „Pot eu oare s-o iau de la început?'

„Cât noroc și câtă fericire se ascunde, uneori, într-o situație pe care o considerăm a fi dureroasă. Câtă energie consumăm ca să depășim acea situație considerată dureroasă, când, de fapt, dacă am ști, am pleca cu bucurie spre fericire. Felicitări!”, „Dumnezeu e acolo unde e iubire. Iubirea sa va întărească și să vă însoțească mereu în călătoria aceasta a fericirii . Doamne ajuta pentru ce v-ați propus! Cand urmăm calea inimii întotdeauna e bine”, ” Felicitări maxime. Sa fii fericita, Diana”, „Sunteți tare faini”, au fost o parte dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Citește și: Lidia Buble o ține tot într-o petrecere de când s-a despărțit de Răzvan Simion!”Te aștept acasă, ca să te sufoc cu iubire”

Apropiații, la curent cu planurile Dianei Simion și ale partenerului

Totuși, ceea ce atrage atenția și pune pe gânduri este un comentariu, care a primit și răspuns din partea iubitului Dianei Simion. Un apropiat le-a urat „Casă de piatră”, răspunsul din partea afaceristului fiind „să nu crezi că scapi de dar!”. Discuția a continuat, semn că apropiații sunt la curent cu planurile celor doi îndrăgostiți: „sunt pregatit, anticipam momentul”.

Citește și: Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat în mare secret, după 7 ani de iubire. Cine a obținut custodia copilului:'Am rămas buni prieteni'

Reamintim că Diana și Răzvan Simion au fost împreună încă din perioada facultății și și-au întemeiat familia mult dorită. Nimic nu ar fi dat de bănuit că divorțul le va bate la ușă la un moment dat. Fosta soție a prezentatorului TV a aflat din presă despre intențiile lui Răzvan Simion cu Lidia Buble, iar apoi a urmat divorțul. După despărțire, matinalul de la Antena 1 și artista și-au făcut relația publică.

Fosta soție a lui Răzvan Simion a fost cerută în căsătorie? Gesturile care i-au dat de gol pe Diana și omul de afaceri din Timișoara: "Anticipam momentul"Fosta soție a lui Răzvan Simion a fost cerută în căsătorie? Gesturile care i-au dat de gol pe Diana și omul de afaceri din Timișoara: "Anticipam momentul"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter