Fostul prezentator TV Emanuel Isopescu a murit: "A fost un altruist, un ziarist excelent"

Publicat pe

Fostul realizator TV Emanuel Isopescu, în vârstă de 75 de ani, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de fiica sa pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

'Drepții cu drepții, viii cu viii 3.08.1945-2.09.2020. Tătucă, rămas bun', a transmis Ioana Isopescu.

Fostul jurnalist de investigații a avut o carieră strălucită, fiind admirat și respectat. El și-a făcut apariția la mai multe posturi TV, însă a decis să se retragă din activitate în urmă cu 9 ani, după ce a suferit o operație complicată la nivelul inimii.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei:„A știut colega de rate ce să aleagă'/ EXCLUSIV

Apoi, s-a retras la Tulcea, unde avea o pensiune.

Emanuel Isopescu s-a luptat mult timp cu boala, iar anul acesta, în luna iunie, a transmis un apel pe rețelele de socializare pentru a căuta pe cineva care să fie dispus să-l ajute, dat fiind că nu prea se mai putea deplasa.

El a precizat că totul a început după ce s-ar fi infectat în spital cu clostridium difficile, o bacterie nosocomiala.

'Eu am crezut intotdeauna ca F.B. este un for al schimburilor informationale si al intrajutorarii. Am ajuns la mana voastra. Varsta, bolile si propria-mi inconștienta m-au lasat fara picioare.

Citește și: Trecutul neștiut al Melaniei Trump:în tinerețe, avea toți bogătașii la picioare! Care era secretul Primei Doamne a Americii

De-abia reusesc sa ajung la toaleta si niciodata nu stiu daca voi mai reusi sa ma ridic de pe vas. Totul a pornit acum 2 ani cu un clostridium luat de la Fundeni si finalizat glorios cu o rectocolita care nu ma iarta o clipa. Fara suparare, am consultat mari somitati ale domeniului, dar starea de fapt e intacta', a transmis el.

Citește și: Elon Musk şi-a triplat averea în timpul pandemiei COVID-19.Pe ce loc se află fondatorul Tesla în topul celor mai bogați 5 oameni ai planetei

Mai mulți jurnaliști și oameni cunoscuți i-au transmis condoleanțe pe pagina de Facebook. Dintre aceștia, Emil Hossu-Longin a transmis un mesaj emoționant: „E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!'

Fostul prezentator TV Emanuel Isopescu a murit: "A fost un altruist, un ziarist excelent"Fostul prezentator TV Emanuel Isopescu a murit: "A fost un altruist, un ziarist excelent"

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter