Fostul soț al Cristinei Spătar s-a căsătorit. Primele imagini de la cununie

Publicat pe

Fostul soț al Cristinei Spătar, Alin Ionescu, s-a căsătorit civil cu Larisa Tănăsoiu. Cei doi vor deveni părinți în scurt timp, bruneta fiind însărcinată cu primul copil. Alin Ionescu și Larida Tănăsoiu s-au căsătorit în mare secret.

Cristina Spătar a acceptat ideea că nu mai este cale de întoarcere, iar aceasta și-a refăcut viața după divorț. Locul vedetei în vila de lux a fost ocupat de Larisa Tănăsoiu, actuala iubită a omului de afaceri.

Lucrurile au evoluat destul de repede, pentru că focoasa brunetă a rămas însărcinată, iar în scurt timp va aduce pe lume un băiețel. Alin Ionescu și Larisa Tănăsoiu sunt împreună încă din anul 2016, iar pe vremea aceea, omul de afaceri încă era căsătorit cu Cristina Spătar.

Cununia civilă a celor doi a avut loc în mare secret, potrivit cancan.ro. Acum, Alin Ionescu și Larisa Tănăsoiu sunt o familie și în acte. Pe data de 30 iunie, omul de afaceri și-a cerut iubita de soție și i-a oferit un inel cu o piatră foarte mare.

A răsărit soarele și pe strada Cristinei Spătar

Artista a mărturisit că în viața ei există un bărbat care o face fericită. Cristina Spătar a dezvăluit că are o relație de aproximativ trei ani, iar în scurt timp urmează să se mute împreună.

'Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business, nu sunt singură, șefa mea de atelier și fetele. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Mai avem puțin și facem trei ani și mă înțelege, mă susține, mă suportă. El face construcții. Noi comunicăm foarte mult și ne consultăm. El a pornit un business cu puțin timp înainte de al meu, dar nu a mers. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, știu cu ce se mănâncă.', a declarat Cristina Spătar la Teo Show.

Misteriosul bărbat din viața Cristinei Spătar nu are copii, însă ține foarte mult la fetița și la băiețelul vedetei. 'El nu are copii. Întotdeauna vorbește la plural. Îi cunoaște pe copii, îi ajută la lecții, se joacă. El mă ajută din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericită.', a mai mărturisit artista.

FOTO: Facebook, Instagram

Fostul soț al Cristinei Spătar s-a căsătorit. Primele imagini de la cununieFostul soț al Cristinei Spătar s-a căsătorit. Primele imagini de la cununie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter