Băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică împlinește două luni. Ce declarații a făcut proaspăta mămică: "E cea mai frumoasă perioadă"

Publicat pe

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au devenit părinți în luna mai a acestui an. Iată că au trecut două luni de atunci, iar mămica, dar și bebelușul se simt foarte bine. Ea a dezvăluit acum cum decurg lucrurile în familia lor frumoasă! 

La două luni de când a născut, Lavinia Pîrva a apărut la TV. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu decolteu și cizme lungi, vedeta radiază de fericire. S-a afișat cu un look nou și cu zâmbetul pe buze. A povestit că viața de mămică o face cea mai fericită. Micuțul Alexandru crește pe zi ce trece, împlinește acum două luni.

„Sunt într-o perioadă în care am nevoie de această liniște, dar o am pentru că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții mele. Este foarte adevărat! Când ies din casă, abia așteptă să mă întorc, pentru că acasă este o minune, este vorba despre băiețelul meu.

El mai are foarte puțin și împlinește două luni. Am un mare noroc, am un copil foarte cumințel, este chiar în regulă. M-a ajutat Dumnezeu și am întâlnit un om extraordinar, este vorba despre doamna Lili care a venit la noi de când l-am adus pe Alexandru de la maternitate. Acum sunt relaxată în ceea ce îl privește pe cel mic.

Copilul meu este atât de sănătos pentru că eu am mâncat de toate. Eu am mâncat sănătos pentru că așa am fost întotdeauna, am mâncat tot ce am poftit. Văd că este foarte bine, cel mic este sănătos.

Eu am avut o sarcină normală, nu pot să spun că cea mai ușoară, pentru că am luat niște kilograme. Am avut retenție de apă, dar am rezolvat după ce am născut. Nu am stat numai în casă, am fost destul de activă, eu în perioada sarcinii am lansat două piese. „, a spus Lavinia la Kanal D.

Băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică împlinește două luni. Ce declarații a făcut proaspăta mămică: "E cea mai frumoasă perioadă"Băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică împlinește două luni. Ce declarații a făcut proaspăta mămică: "E cea mai frumoasă perioadă"

Lavinia Pîrva, primele declarații despre al doilea copil

„Nu m-am gândit la asta pentru că momentan…până să mă mărit, toată lumea mă întreba când nunta, după ce am născut, acum o să mă întrebe toți când o să fie următorul.”, a mai adăugat vedeta.

Foto: Captură Kanal D 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter