Gabi Bădălău, primele declarații după ce mama Claudiei Pătrășcanu l-a acuzat că și-a agresat soția: ”Să își facă circul în continuare”

Publicat pe

Mama Claudiei Pătrășcanu a făcut dezvăluiri halucinante din căsnicia Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău, iar afaceristul a reacționat imediat. Artista ar fi trăit alături de soțul ei un adevărat coșmar și ar fi fost agresată fizic și verbal de tatăl copiilor ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mama Claudiei Pătrășcanu este mai hotărâtă ca niciodată să nu-și mai lase ginerele să-i facă fata să sufere, iar Gabi Bădălău nu pare prea afectat de dezvăluirile făcute de fosta soacră.

„Punctul meu de vedere și atitudinea pentru mahalaua pe care o face Claudia și din respect pentru copii nu vreau să spun mai mult. Să fie sănătoase, să își facă circul în continuare și le urez doar sănătate, și mai multă bunătate. Și minte ca să îngrijeaza copiii așa cum trebuie si să primească o educație bună de la ele. Ca în stilul ăsta, nu prea au nimic de învățat copiii de la ele', a declarat Gabi Bădălău pentru Spynews.ro.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au înțeles referitor la custodia copiilor! Băieții vor sta două săptămâni în grija tatălui: „Îmi lipsiți!”

Fosta soacră a lui Gabi Bădălău, mărturii șocante

În interviul acordat „Star Magazine’, mama Claudiei spune că existau numeroase certuri și scandaluri și îl acuză pe Bădălău că a fost violent verbal, dar și fizic.

La un moment dat, femeia povestește despre un incident șocant din ziua de Paște, atunci când Bădălău ar fi agresat-o pe Claudia și ar fi spart o ușă:

„În ziua de Paşti, eu eram jos în bucătărie şi am auzit când a zis: << Mamă, dă în mine!>> Şi atunci am urcat repede, vă daţi seama, când l-am văzut, el o prinsese de mână, o îngrămădise, a spart uşa de la dormitor, eu m-am băgat între ei, adică i-am despărţit, el era cu copilul în braţe, cu Gabriel, şi o înjura şi o făcea în tot felul. Era supărat că îl prinsese, comunica cu amanta pe Whatsapp.’

Citește și: Mama Claudiei Pătrășcanu face mărturii șocante despre Gabi Bădălău: „A spart ușa de la dormitor, o făcea în tot felul'

Gabi Bădălău, primele declarații după ce mama Claudiei Pătrășcanu l-a acuzat că și-a agresat soția: 'Să își facă circul în continuare'Gabi Bădălău, primele declarații după ce mama Claudiei Pătrășcanu l-a acuzat că și-a agresat soția: 'Să își facă circul în continuare'

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă