Mama Claudiei Pătrășcanu face mărturii șocante despre Gabi Bădălău: „A spart ușa de la dormitor, o făcea în tot felul”

Publicat pe

Detalii șocante din intimitatea Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău. Cei doi se află într-un proces de divorț cu scandal, iar artista a fost acuzată de Bădălău că ar fi fost agresivă la o înfățișare.

După ce fiica ei și ea au fost date în judecată, mama Claudiei Pătrășcanu face dezvăluiri, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre chinurile prin care ar fi trecut fata ei.

Fosta soacră a lui Gabi Bădălău, mărturii șocante

În interviul acordat „Star Magazine', mama Claudiei spune că existau numeroase certuri și scandaluri și îl acuză pe Bădălău că a fost violent verbal, dar și fizic.

La un moment dat, femeia povestește despre un incident șocant din ziua de Paște, atunci când Bădălău ar fi agresat-o pe Claudia și ar fi spart o ușă:

„În ziua de Paşti, eu eram jos în bucătărie şi am auzit când a zis: << Mamă, dă în mine!>> Şi atunci am urcat repede, vă daţi seama, când l-am văzut, el o prinsese de mână, o îngrămădise, a spart uşa de la dormitor, eu m-am băgat între ei, adică i-am despărţit, el era cu copilul în braţe, cu Gabriel, şi o înjura şi o făcea în tot felul. Era supărat că îl prinsese, comunica cu amanta pe Whatsapp.'

Femeia mai vorbește despre cum Bădălău ar fi aruncat-o pe Claudia în stradă, cu tot cu copii, despre cum acesta ar fi pierdut nopți alături de alte femei și despre cum o controla până și la cumpărături.

Mama Claudiei Pătrășcanu face mărturii șocante despre Gabi Bădălău: „A spart ușa de la dormitor, o făcea în tot felul'Mama Claudiei Pătrășcanu face mărturii șocante despre Gabi Bădălău: „A spart ușa de la dormitor, o făcea în tot felul'

„Vă daţi seama ce traumă a trăit Claudia acolo?', mai spune Doina Pătrășcanu.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter