Ce fac gemenele Indiggo la 13 ani după ce au părăsit România. Au ajuns să se implice în campania electorală din SUA: "Sperăm ca politicienii să..."

Publicat pe

Le mai ții minte pe gemenele de la Indiggo, Mihaela și Gabriela Modorcea? Surorile s-au mutat de ceva vreme în Statele Unite, iar acum se implică, în plan artistic, în campania electorală din America.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gemenele de la Indiggo stau de ceva ani în Statele Unite, unde par să se simtă extrem de bine. Cele două surori nu pot sta indiferente, fiind până la urmă și viitorul lor în joc. Așa că au decis să se implice acum în bătălia dintre Donald Trump și Joe Biden, cei doi candidați la președinție.

Citește și: Le mai ții minte pe gemenele de la Indiggo, care au participat la America’s Got Talent? Acum cântă muzică religioasă anti-COVID:'Melodiile ne-au fost dictate de Sfântul Duh'

Gemenele de la Indiggo consideră că pot îmbina foarte bine latura artistică cu politica și un mesaj de impact pentru a lupta împotriva unei amenințări la nivel global: noul coronavirus, care a schimbat fața lumii.

Ce presupune, de fapt, acest demers? Gemenele de la Indiggo au realizat un nou concept, sub forma unei scrisori adresate politicienilor din țara în care s-au stabilit, după plecarea din România.

Citește și: Le mai ții minte pe gemenele de la Indiggo?Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 11 ani după ce s-au făcut de râs, la „Americanii au Talent”

Gemenele de la Indiggo: „Trebuie să renunțăm la celelalte măști”

'Sperăm că politicienii vor lua o pauză de la masca-radă și își vor da jos măștile. Este tragi-comic să primim scrisori de la ambele partide care își pasează vina și vor doar să se zdrobească în alegeri.

Nu mai este timp de așa ceva, trebuie să ne gândim la Statele Unite ale Americii. Masca medicală este temporară, dar adevărul, nemasca, este ceea ce face America măreață, din nou', au transmis gemenele de la Indiggo.

Citește și: Ce mai fac gemenele de la Indiggo, de când trăiesc în America.Actorul David Hasselhoff le-a poreclit „nevestele lui Dracula'

Totodată, gemenele de la Indiggo au realizat scurtmetraj intitulat 'Jos Măștile', în care ar fi reprezentate forțele naturii, potrivit Cancan.

Ce fac gemenele Indiggo la 13 ani după ce au părăsit România. Au ajuns să se implice în campania electorală din SUA: "Sperăm ca politicienii să..."Ce fac gemenele Indiggo la 13 ani după ce au părăsit România. Au ajuns să se implice în campania electorală din SUA: "Sperăm ca politicienii să..."

'Noi susținem purtarea măștii medicale. Dar credem că trebuie să renunțăm la celelalte măști, să ne apropiem de natură', spun gemenele de la Indiggo.

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace'/ EXCLUSIV

Gemenele de la Indiggo cântă muzică religioasă anti-COVID

Gemenele de la Indiggo interpretează ‘compoziții anti-virus dictate de către Sfântul Duh’. Albumul trupei Indiggo, cântat integral în limba engleză, a fost lansat în format electronic.

‘Dragi prieteni, noul nostru album, ‘Church of Love’ (Biserica iubirii) este acum disponibil pe iTunes & Apple Music pentru doar 7 dolari. Aceste puternice compoziții anti-virus ne-au fost dictate de Sfântul Duh pentru a vă oferi vouă Lumină și o protecție împotriva oricărei boli, frică, durere!

Ne-am bucura să cântați alături de noi cântecele noastre și să lăsați Lumina Adevărată să vă umple inima. La cerere, vă vom trimite și versurile! Așteptăm suport și feedback din partea voastră. Vă rog, dați share și prietenilor’, au scris fetele de la Indiggo pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter