Gest de curaj: din duș, direct la televizor! Antonia a apărut într-o emisiune fără machiaj, în haine de casă. Vedeta arată senzațional!

Publicat pe

Considerată cea mai frumoasă artistă din România, Antonia își permite un lucru care pentru multe alte femei este de neconceput: a apărut la televizor fără pic de machiaj, în haine de casă. Vedeta a intrat în direct la emisiunea lui Măruță, alături de băieții ei, abordând totodată subiectul comentariilor agresive la adresa familiei sale în social media.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Despre frumusețea ieșită din comun a Antoniei au curs râuri de cerneală în cei aproape zece ani de când și-a făcut apariția în showbiz-ul românesc. Iar dacă mulți s-au gândit că totul se datorează machiajului, aceasta a demonstrat nu o dată că arată la fel de bine și fără makeup, prin fotografiilepostate în social media.

Antonia, apariție inedită la televizor

Recent, însă, printr-o intervenție video la emisiunea lui Măruță, Antonia a făcut un gest de neconceput pentru majoritatea femeilor: a apărut la televizor imediat după ce făcuse duș, nemachiată și în haine de casă.
'Am făcut sport, apoi duș și rapid, rapid am venit la telefon', i-a spus Antonia lui Cătălin Măruță.

Vedeta a abordat în intervenția sa și subiectul mesajelor agresive pe care le primește uneori pe Internet, cum a fost recent când o serie de persoane au făcut comentarii jignitoare la adresa copiilor și familiei.
'A fost o zi în care am rabufnit, mie mi se întâmplă asta, din păcate, des. Uneori aleg să ignor, dar uite că uneori mai și explodez, am simțit nevoia să abordez acest subiect, dacă nu ești puternic ajungi să crezi ceea ce scrie lumea acolo, poate să-ți pui întrebari', a explicat artista care luna trecută a împlinit 31 de ani.

Gest de curaj: din duș, direct la televizor! Antonia a apărut într-o emisiune fără machiaj, în haine de casă. Vedeta arată senzațional!Gest de curaj: din duș, direct la televizor! Antonia a apărut într-o emisiune fără machiaj, în haine de casă. Vedeta arată senzațional!

Greșeala de beauty care ar putea să o coste scump pe Antonia

În ciuda tenului ei perfect, Antonia a recunoscut că „mai și calcă pe bec' atunci când vine vorba despre frumusețe și îngrijire. Comite o greșeală ce ar putea să o coste pe viitor: doarme machiată câteodată.
Trebuie să fiu sinceră, uneori dorm machiată. Nu este ceva foarte sănătos, nu recomand, știu că mă ceartă toată lumea, și mama, dar ăsta e adevărul. Nu e ok, dar se mai întâmplă’, a dezvăluit Antonia la Xtra Night Show.

Foto: captură video, Instagram

Citește și: Cher a împlinit 74 de ani! Artista se teme pentru viața ei și rămâne în izolare: „Mi-e frică. Sunt astmatică şi, la vârsta mea, în grupa de risc. Acest virus nu este nicio glumă!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter