Tranformarea șocantă a unui bolnav de COVID-19! În 8 săptămâni de spitalizare a slăbit 22 de kilograme și a ajuns piele și os: "Mi-a venit să plâng când m-am uitat în oglindă!"

Publicat pe

Mike Schultz, un asistent medical în vârstă de 43 de ani, din America, a ajuns de nerecunoscut după o luptă de opt săptămâni cu COVID-19. Mike și-a văzut moartea cu ochii și, din bărbatul atletic, pasionat de sport, musculos, a ajuns piele și os.

Tranformarea șocantă a unui bolnav de COVID-19! În 8 săptămâni de spitalizare a slăbit 22 de kilograme și a ajuns piele și os: "Mi-a venit să plâng când m-am uitat în oglindă!"Tranformarea șocantă a unui bolnav de COVID-19! În 8 săptămâni de spitalizare a slăbit 22 de kilograme și a ajuns piele și os: "Mi-a venit să plâng când m-am uitat în oglindă!"

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mike Schulz este asistent medical în San Francisco și crede că a luat virusul în timpul unei petreceri la care a participat la jumătatea lunii martie:

Știam că virusul este printre noi, dar nu existau restricții. Ne-am gândit că pur si simplu trebuie să ne spălăm mai bine pe mâini și să nu ne atingem fețele'.

La început a avut o tuse ușoară, dar simptomele s-au agravat.

„Am făcut febră de până la 39,5 grade, tușeam tot mai mult și-mi era greu să respir. Atunci am decis să merg la spital. Fiind asistent medical, mi-am dat seama că nu era de bine. M-au internat pe loc', a povestit Mike, citat de PRO TV.

A petrecut în spital 57 de zile, dintre care 6 săptămâni a fost intubat și ventilat mecanic. Când și-a revenit, s-a ridicat din pat și s-a uitat în oglindă, a avut un șoc: slăbise peste 22 kg.

El a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care făcea o comparație între modul în care arăta cu o lună înainte să fie infectat și felul în care arată acum, după ce a fost intubat și tratat corespunzător.

„Nici nu mi-a venit să cred că sunt eu. Adică îmi răseseră barba pentru a-mi face traheotomie, habar nu aveam cât timp am stat acolo internat. Dar mi-a venit să plâng când m-am uitat în oglindă', a declarat asistentul medical.

Pe 13 mai a fost externat. A rămas cu o tuse rebelă și nu poate respira la fel ca înainte, dar promite să-și revină și chiar să se reapuce de sport.

„Vreau să arăt tuturor cât de rău este să ajungi sedat și intubat timp de șase săptămâni. Printre altele, COVID-19 a redus capacitatea plămânilor din cauza pneumoniei.

Timp de peste opt săptămâni am fost departe de familie și prieteni. Am devenit mai puternic zilnic, iar capacitatea plămânilor a crescut. Mă voi întoarce la felul în care am fost, poate voi face și niște cardio”, a scris Schultz, pe Instagram.

Americanul spune că nu a tratat foarte serios virusul înainte, însă și-a schimbat părerea după evenimentele nefericite prin care a trecut.

„Nu am crezut că va fi așa serios până când am văzut ce începe să mi se întâmple. Credeam că sunt destul de tânăr să nu mă afecteze, așa cum cred mulți alți oameni.

Am vrut să arăt că se poate întâmpla oricui. Nu contează dacă ești tânăr sau bătrân, dacă ai boli preexistente sau nu. Te poate afecta”, a declarat Schulz, pentru BuzzFeedNews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter