E oficial! Țara vecină României care își redeschide granițele pentru toți străinii, fără să mai fie testați sau trimiși în carantină

Publicat pe

O țară europeană, vecină României, își va redeschide granițele pentru toți străinii, fără restricții. Informații despre pandemia de coronavirus se vor transmite prin intermediul unor pliante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Este vorba despre Serbia, unde oficialii guvernului au decis să nu se mai impună restricții pentru cetățenii străini care intră în țară. Oamenii vor fi informați la frontieră despre pandemia de coronavirus prin intermediul pliantelor.

Serbia s-a numărat printre primele țări din Europa care a intrat în carantină, pe fondul pandemiei de coronavirus. În plus, pentru ca autoritățile să se asigure că oamenii vor respecta măsurile impuse pentru combatarea răspândirii virusului s-a introdus inclusiv pedeapsa de până la 3 ani de închisoare pentru cei care nu se supun, notează mediafax.ro.

Citește și:Prima țară din Europa care declară sfârşitul epidemiei de coronavirus şi îşi deschide frontierele:”Avem cea mai bună situaţie clinică”

Guvernul de la Belgrad a luat decizia pentru pe fondul scăderii numărului cazurilor noi de contaminare cu noul coronavirus. Până joi, când s-a luat decizia, se înregistraseră 10.919 cazuri, dintre care 237 au dus la decese. 

Săptămâna trecută, Slovenia a decis să redeschidă frontierele pentru toți cetățenii Uniunii Europene, în timp ce persoanele care vin din alte state vor fi nevoite să stea în carantină: „Slovenia are cea mai bună situaţie clinică din Europa, ceea ce ne permite să punem capăt stării epidemice declarate pe 12 martie”, a declarat prim-minsitrul Janez Jansa.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Prima țară europeană care își redeschide litoralul pentru turiști. Autoritățile avertizează, însă:”Nu va exista înghesuială pe plaje”

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter