Gestul fabulos pe care l-a făcut Mihai Constantinescu pentru Misty. Abia acum s-a aflat: ”Mi-a luat apărarea atunci când o ţară întreagă mă judeca”

Publicat pe
Gestul fabulos pe care l-a făcut Mihai Constantinescu pentru Misty. Abia acum s-a aflat: 'Mi-a luat apărarea atunci când o ţară întreagă mă judeca'Gestul fabulos pe care l-a făcut Mihai Constantinescu pentru Misty. Abia acum s-a aflat: 'Mi-a luat apărarea atunci când o ţară întreagă mă judeca'

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus durere în sufletele multora, printre cei mai afectați fiind Misty și Keo. Cuplul avea o legătură foarte apropiată cu regretatul artist, care le-a botezat fetița. Misty a dezvăluit într-o declarație emoționantă gestul pe care Mihai Constantinescu l-a făcut pentru ea în cele mai grele momente din viață.

Moartea lui Mihai Constantinescu i-a afectat foarte tare pe Keo și Misty, care au fost foarte apropiați de regretatul artist. Atât de apropiați, că acesta le-a botezat fetița acum în vârstă de aproape 2 ani, Ayra.

Mihai Constantinescu i-a luat apărarea lui Misty în cel mai greu moment

Misty și-a deschis sufletul în social media și a făcut o mărturisire nu doar emoționantă, ci și relevatoare despre Mihai Constantinescu, care i-a fost aproape acesteia în cele mai dificile momente. Este vorba despre scandal survenit după despărțirea lui Keo de Andreea Bălan.

'Mihai mi-a luat apărarea atunci când o ţară întreagă mă judeca, deşi nici nu mă cunoştea încă… Mi-a spus, mai târziu când ne-am cunoscut, ca el a simtit ca sunt o fată cu suflet bun si ca merit să fiu iubită de Cosmin si fericită cu el. L-am iubit si l-am apreciat enorm. De mică, cântam Iubiţi şi câinii vagabonzi, O lume minunată'… si ce copil Nu îi cunoştea cântecele? Ca mai târziu să fiu în familie cu Mihai, să am onoarea în viata, de a-l avea ca nas pentru fetiţa mea…Ne este foarte greu sa vorbim despre el la trecut… Încă nu ne vine să credem şi îmi pare nespus de rău ca a plecat asa devreme…', a dezvăluit Misty despre nașul de botez al fetiței sale.

Foto: Facebook

Citește și:

Connect-R, confesiune șocantă în direct. Artistul a recunoscut cea mai mare greșeală a tinereții lui: 'Aveam 20 și un pic de ani…'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter