Cine e iubitul Vivianei Sposub de la "Vorbește lumea"? Acesta are emisiune la radio

Publicat pe

Îi merge bine pe toate planurile! Viviana Sposub e fericită în punct de vedere profesional, dar și personal. S-a aflat cine este iubitul ei, cine o face fericită atunci când camerele de filmat se închid!

Din septembrie, Viviana Sposub este noua colegă a lui Cove și a Adelei Popescu de la „Vorbește lumea”. Aceasta apare acum la Pro TV, după ce în urmă cu câteva luni a anunțat că își dă demisia de la Antena 1, de la Observator. Acolo, ea prezenta rubrica Meteo.

Iată că din punct de vedere profesional toate merg ca pe roate. A reușit să aibă un job stabil, de care ste încântată. Iată că acum s-a aflat și cine este iubitul ei. Conform Cancan, vedeta se iubește cu Ionuț Rusu. Acesta s-a remarcat pe scena de la iUmor, acolo unde i-a cucerit pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. El are mare succes în mediul online, pe Youtube, unde face diverse clipuri.

Ionuț Rusu prezintă de asemenea și o emisiune la radio.

Cine e iubitul Vivianei Sposub de la "Vorbește lumea"? Acesta are emisiune la radioCine e iubitul Vivianei Sposub de la "Vorbește lumea"? Acesta are emisiune la radio

Cine e Ionuț Rusu, iubitul Vivianei Sposub?

Inițial, acesta a fost șofer de tir. A început apoi povestea lui, în showbiz. Totul a început cu un casting pentru Cronica Cârcotașilor, iar schetch-urile din respectiva emisiune au fost punctul de start. A ajuns apoi la iUmor, unde a fost la un pas să renunțe să urce pe scenă.

A avut noroc cu un om din echipa de producție, care l-a tras înapoi. Iar ce a urmat a fost  unul dintre cele mai virale momente din istoria emisiunii iUmor. Cam 12 milioane de vizualizări pe YouTube a făcut numărul lui, scrie paginademedia.ro.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter