Gestul făcut de Jador, care a deranjat-o la culme pe Ella de la Puterea Dragostei: "Omul este foarte frustrat și zice totul din frustrare"

Publicat pe

Jador și Ella de la Puterea Dragostei au trăit o poveste de dragoste extrem de controversată și, cu toate că părea că lucrurile s-au liniștit între ei, se pare că între ei nu a fost totul spus! Ella face noi declarații în legătura cu finala show-ului și atitudinea lui Jador, care ar fi lăsat de dorit în ceea ce o privește!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ella și Jador au avut parte de o dragoste cu năbădăi timp de aproximativ un an! S-au certat, s-au împăcat, s-au iubit și s-au urât! Au trecut prin senimente contradctorii, iar până la urmă lucrurile s-au lămurit între ei și au pus punct relației. Ella a considerat că se află într-o relație toxică, astfel că a luat decizia de a pleca în Turcia, în casa Puterea dragostei.

Vizibil deranjat, Jador și-a exprimat nemulțumirea la momentul respectiv: 'Dacă simțeam ceva mai mult, probabil eram împreună acum. N-a fost să fie. Dacă te credeam atât sinceră cu mine, jur că erai cu mine. Nu te-am simțit nici măcar atât. Știți de ce am făcut treaba asta? Din frustrare că a plecat, jur. Bă, dar n-o mai vreau. O femeie care pleacă de lângă mine n-o mai vreau în viața mea niciodată', a precizat Jador.

Citește și: Ashlee Simpson și Evan Ross așteaptă un băiețel!Fiica lor de 5 ani nu a primit bine vestea, însă actrița a reușit să o liniștească

Când, în sfârșit, lucrurile păreau că s-au așezat în ceea ce îi privește Ella a ținut să amintească cât de mult a dezamăgit-o fostul partener în finala concursului.

Jador nu doar că nu a vrut să fie alături de Ella, ci a anunțat că îi dă votul său lui Livian. Gestul a deranjat-o extrem de tare pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care a simțit nevoia să spună tot ce mai avea pe suflet.

Citește și: Irina Deaconescu a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Cristi Manea.Surpriză de proporții pentru vloggerița însărcinată

Ella de la Puterea Dragostei: „Eu mereu l-am susținut pe Jador”

'Eu mereu l-am susținut pe el în toate momentele importante din viața lui. Dacă el a decis că așa este mai bine, probabil, nu știu… Oricum, omul este foarte frustrat și, de multe ori, zice totul din frustrare, dar și cu susținerea lui și fără susținerea lui, am ajuns până unde am ajuns. Au fost alți oameni importanți care m-au susținut și a fost îndeajuns.

Îmi pare rău că nu am câștigat marele trofeu, consider că îl meritam într-o oarecare măsură, fiindcă am trecut prin foarte multe! Mă vedeam cum făceam story în fiecare dimineață, cum îmi beam cafeaua cu trofeul lângă mine. Asta e…până la urmă, eu nu am câștigat premiul, dar am câștigat puterea iubirii acolo, în Turcia, și asta este cel mai important pentru mine', a spus bruneta pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Larisa și Alin Oprea, căsnicie cu probleme. Declarații șocante ale apropiaților:„El are probleme mari cu alcoolul şi bea până nu mai ştia de el. După astfel de beţii, ajungeau la spital'

Gestul făcut de Jador, care a deranjat-o la culme pe Ella de la Puterea Dragostei: "Omul  este foarte frustrat și zice totul din frustrare"Gestul făcut de Jador, care a deranjat-o la culme pe Ella de la Puterea Dragostei: "Omul  este foarte frustrat și zice totul din frustrare"
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter