Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, discuții despre împăcare, la un an de la despărțire: "Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat"

Publicat pe

S-au despărțit în urmă cu un an, însă Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu nu au rupt legătura și se văd întâlnesc în continuare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Este greu să lași trecutul în urmă și asta se întâmplă și în cazul artiștilor Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Se pare că ei doi și-au spus doar rămas bun, nu adio, în urmă cu un an, dat fiind că și acum se mai întâlnesc și se simt excelent unul în compania celuilalt!

Chiar Gheorghe Turda a dezvăluit că s-a întâlnit cu fosta parteneră, însă a ținut să clarifice că la mijloc nu ar fi vorba despre o împăcare: „A fost o întâlnire normală, între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întânit. Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos.

Citește și: Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.Artistul este internat la Matei Balș

Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac. E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă', a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

Nicoleta Voicu: „Nici să renunțe de tot nu ar vrea”

La rândul ei, Nicoleta Voicu și-a spus partea ei de poveste, precizând că artistul nu ar dori să renunțe de tot la relația lor.

„L-am întrebat de ce nu mă lasă în pace! Pentru că eu îmi doresc să rămân la o relație civilizată, ca între doi artiști care în momentul în care se întâlnesc, să nu întoarcă capul în sens opus. Și a spus că, practic, nici el nu știe ce vrea, dar nici nu mă poate lăsa în pace.

Citește și: Alessandro Safina s-a despărțit de Laura Maria Calafeteanu, după 7 ani de relație.Infidelitatea româncei ar fi motivul

Adică nici să renunțe de tot nu ar vrea. Cu siguranță, ceva acolo mai există pentru că noi am trăit și foarte multe lucruri frumoase împreună. Sunt convinsă că au existat și mai există sentimente. Nu ne e bine nici împreună, dar nici separat', a precizat Nicoleta Voicu, conform click.ro.

De asemenea, artista a menționat că s-au întâlnit de mai multe ori, ba chiar că artistul continua să îi dea semne de împăcare, însă ea ar avea o condiție pentru a-i acorda o a doua șansă.

Citește și: Maia Morgenstern, din nou la Hollywood! Va juca și în „Patimile lui Hristos 2:Învierea': „Va fi o capodoperă. Va fi cel mai mare film din istoria lumii'

„Noi ne-am întâlnit din ianuarie și până în prezent de vreo cinci ori, iar această doleanță a lui a fost exprimată de 'n' ori . Cred că a fost a o mia una șansă,. Nu știu ce să spun. Cel mai recent mesaj l-am primit săptămâna trecută, au fost multe semnale din partea lui.

Un curs spre bine nu există pentru că eu nu sunt de acord cu această variantă. Țin foarte mult la statutul în societate. Dacă ar fi să mai fie ceva, eu nu aș accepta decât dacă relația ar fi publică, asumată, o împăcare sau o nouă șansă', a subliniat Nicoleta Voicu.

Citește și: Julia Roberts are o sosie! Tânăra trăiește în America, e cântăreață și seamănă cu faimoasa actriță ca două picături de apă

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, discuții despre împăcare, la un an de la despărțire: "Nu ne e  bine nici împreună, dar nici separat"Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, discuții despre împăcare, la un an de la despărțire: "Nu ne e  bine nici împreună, dar nici separat"

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă