Maia Morgenstern, din nou la Hollywood! Va juca și în "Patimile lui Hristos 2: Învierea": "Va fi o capodoperă. Va fi cel mai mare film din istoria lumii"

Publicat pe

În urmă cu 16 ani, o admiram pe Maia Morgenstern într-un rol de excepție la Hollywood, în epopeea biblică „Patimile lui Hristos', regizată de Mel Gibson. Se pare că fanii și-au dorit o continuare a filmului, la care ar fi și început filmările, iar din distribuție nu va lipsi Maia Morgenstern.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Maia Morgenstern a impresionat prin interpretarea rolului Mariei, mama lui Iisus, iar acum se pare că va reveni la Hollywood pentru a doua parte a peliculei: „Patimile lui Hristos 2: Învierea'.

Potrivit cancan.ro, filmările ar fi început în secret în urmă cu trei ani, iar premiera ar fi trebuit să aibă loc chiar în acest an, numai că din pricina panedemiei de coronavirus s-au amânat toate planurile.

Citește și: Unii o critică, alții o adoră! Ce spune Delia despre silueta ei și despre glumele care se fac pe seama poftei sale de mâncare:„Nu sunt adepta unui regim de slăbire. Încerc să…'/ EXCLUSIV

Pe site-ul imdb sunt deja oferite câteva detalii, iar premiera ar urma să aibă loc în martie 2021 în Statele Unite. Va fi regizat tot de Mel Gibson, iar din distribuție vor face parte actori precum Jim Caviezel, Christo Jivkov, Francesco De Vito, dar și actrița româncă Maia Morgenstern.

De asemenea, o parte din cei care fac parte din echipă au făcut câteva declarații în presa internațională, pe marginea acestui subiect: „Acum filmul primește o continuare cu Gibson și Iisus care se va întoarce pe Pământ, interpretat tot de starul Jim Caviezel. Caviezel, el însuși creștin devotat, a dezvăluit anterior că «Patimile lui Hristos 2» se va concentra pe învierea lui Iisus din morți', se arată în ziarul Express din Marea Britanie. Atât Mel Gibson, cât și Caviezel au completat pentru Fox News că filmul se va numi „Resurrection' („Învierea').

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu!La 16 ani, Noelle a ajuns fashion influencer

Filmul, planificat din iunie 2016

„Va fi o capodoperă. Va fi cel mai mare film din istoria lumi i. Cred că se va baza pe ceea ce simți în inimă', a mai completat actorul care l-a interpretat pe Iisus în primul film.

„A trecut un pic de când am auzit ceva oficial cu privire la «The Passion of the Christ 2», pe care Mel Gibson îl planifica din iunie 2016. Acum avem o actualizare de la scenaristul Randall Wallace, care dezvăluie că el și Gibson au discutat despre proiect destul de mult. Recent, am avut șansa să vorbesc cu Randall Wallace în onoarea viitoarei aniversări a 25 de ani de la lansarea «Braveheart». În timpul conversației, l-am întrebat pe Wallace despre stadiul continuării «Patimilor», despre care Mel Gibson a spus că va fi intitulată «Învierea», având în vedere că va urma învierea Lui Iisus, în urma răstignirii Sale', s-a scris și pe reportdoor.com.

Vezi si care sunt cele 10 porunci din Biblie!

Citește și: Julia Roberts are o sosie! Tânăra trăiește în America, e cântăreață și seamănă cu faimoasa actriță ca două picături de apă

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter