Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu! La 16 ani, Noelle a ajuns fashion influencer

Publicat pe

La 4 ani defila pe catwalk-urile de la Paris, are blog și este pasionată de modă din copilărie… Este vorba despre nimeni alta decât Noelle Vlasov, fiica celebrei Noelle Vlasov și a lui Marian Nedelcu. Acum, are 16 ani, este de o frumusețe răpitoare și le calcă părinților ei pe urme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Hotărât lucru, Noelle Vlasov nu este un copil ca oricare altul! Acum în vârstă de 16 ani, fiica unei creatoare de succes și a unui manechin celebru nu putea să aspire decât spre domeniul în care au performat părinții ei – moda. Iar asta se vede din fiecare postare a adolescentei de pe conturile de socializare!

Citește și: Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație: „Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei” / EXCLUSIV

„Fiica mea s-a născut manechin”

De altfel, Noelle s-a bucurat încă de la început de sprijinul necondiționat al părinților ei, mama ei explicând, la un moment dat, de ce este atât de permisivă cu fiica ei, care obișnuia să pozeze de la o vârstă fragedă.

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă', declara Ingrid Vlasov încă de pe vremea când fiica ei nu împlinise nici 14 ani. La 16 ani, Noelle are un număr impresionant de urmăritori pe Instagram, iar postările adună mii le like-uri, fiind deja un adevărat influencer în materie de fashion.

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu! La 16 ani, Noelle a ajuns fashion influencerCe mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu! La 16 ani, Noelle a ajuns fashion influencer

La 13 ani a devenit vegană

Crescută într-un stil relaxat și mult diferit de rigorile la care sunt supuși copiii pe la noi – nu merge la şcoală, ci face parte dintr-un program special de homeschooling încă de când la noi nu era la modă – Noelle a devenit vegană la 13 ani, decizie anunțată chiar pe canalul propriu de YouTube.

„Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, dar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și că pot contribui și eu. Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală.

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: „Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!” Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

Înainte de a deveni vegană m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu. Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate. Recunosc că nu a fost ușor și cel mai greu mi-a fost să renunț la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat și am găsit multe rețete vegane”, mărturisea Noelle.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter