Gigi Hadid a născut. Primele imagini cu fetița ei și a lui Zayn Malik

Publicat pe

Gigi Hadid a născut a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar cel care a făcut anunțul a fost chiar proaspătul tătic, Zayn Malik. Pe Internet a apărut și prima fotografie cu bebelușul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La doar 25 de ani, Gigi Hadid a născut primul ei copil, iar emoțiile au fost foarte mari pentru supermodel.

„Fetița noastră s-a alăturat Pământului weekendul acesta și deja ne-a schimbat viețile. Atât de îndrăgostiți!', a scris Gigi Hadid, pe contul personal de Instagram.

Citește și: S-a săturat de frumusețea fabricată! Yolanda Hadid a renunțat la silicoane și botox și arată mai bine ca oricând

Zayn Malik nu-și mai încape în piele de bucurie și a postat prima fotografie cu micuța sa, dar și un mesaj emoționant pentru ea. „Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă! 🙏🏽❤️ Să încerc să exprim în cuvinte cum mă simt acum este imposibil.

Iubirea pe care o simt pentru această mică ființă este departe de înțelegerea mea.

Recunoscător să o cunosc, mândru să o numesc a mea și bucuros pentru viața pe care o vom avea împreună', a fost mesajul proaspătului tătic.

Citește și: În sfârșit, și-a etalat burtica de gravidă! Primele imagini cu Gigi Hadid însărcinată

Gigi Hadid a născut. Primele imagini cu fetița ei și a lui Zayn MalikGigi Hadid a născut. Primele imagini cu fetița ei și a lui Zayn Malik

Tatăl lui Gigi Hadid, mesaj emoționant după ce fiica lui a născut

Tatăl surorilor Gigi și Bella, magnatul în imobiliare Mohamed Hadid, a publicat o fotografie cu un mesaj scris de mână pe care ulterior l-a șters. Emoțiile sunt foarte mari în familia lor, după ce Gigi Hadid a născut.

„Bună, micule nepot, sunt eu. Inima mea este atât de fericit pe cât îi este posibil. Îți doresc numai fericire. Să știi că bunicul este întotdeauna aproape și va face orice, orice pentru tine.

Când am auzit că ești pe drum, am zâmbit și mi-am șters o lacrimă. Am plâns pentru că deja știam că inima mea îți va aparține.

În numele lui Dumnezeu Cel iertător vreau să spun că te iubesc și sunt mândru de tine', a scris Mohamed Hadid.

Citește și: Bella Hadid suferă de boala Lyme. De opt ani, fotomodelul trăiește un coșmar: „În fiecare zi am cel puţin 10 dintre aceste simptome!”

FOTO: Instagram, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter