Bianca Drăgușanu atacă vedetele care au avut COVID-19. Fosta soție a lui Victor Slav nu crede în virus: ”La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu nu crede în COVID-19 și atacă vedetele care au fost infectate cu acest virus. Fosta soție a lui Victor Slav face declarații dure despre acest subiect controversat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu face haz de necaz, după ce are simptome de răceală și mai în glumă, mai în serios a spus că așteaptă și ea o ofertă pentru a spune că are coronavirus. Se pare că blonda nu crede absolut deloc în acest virus, ba chiar aruncă săgeți către vedetele care au fost testate pozitiv.

Andreea Esca, Adelina Pestrițu, Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Nea Marin, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir se numără printre vedetele de la noi care au fost infectate cu noul coronavirus.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, reacție incredibilă după ce el a agresat-o: „Așa suntem noi, pasionali”

Bianca Drăgușanu nu crede că vedetele de la noi au fost testate pozitiv cu COVID-19, mai mult aceasta este de părere că au fost plătite.

'Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și pentru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că vezi doamne să mă fi prins și pe mine corona! E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă.', a spus Bianca Drăgușanu pe contul său de socializare.

Bianca Drăgușanu atacă vedetele care au avut COVID-19. Fosta soție a lui Victor Slav nu crede în virus: 'La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă'Bianca Drăgușanu atacă vedetele care au avut COVID-19. Fosta soție a lui Victor Slav nu crede în virus: 'La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă'

Citește și: Adelina Pestrițu a povestit filmul complet al întâmplărilor, de când a luat COVID-19 și până s-a vindecat: „Acel brăduț mult discutat…'

Bianca Drăgușanu nu ar accepta să mintă că are COVID-19

Fosta soție a lui Victor Slav a declarat că ea nu ar accepta niciodată să mintă că este bolnavă pentru o anumită sumă de bani.

'Nu există o sumă de bani pentru care dacă m-aș răci să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!', a mai adăugat aceasta pe InstaStory.

Noul coronavirus a stârnit controverse în toată lumea, iar unii au ajuns să nu mai creadă în existența lui, deși cazurile în România, dar și în întreaga lume cresc pe zi ce trece. Doar ieri, în România, s-au înregistrat peste 1700 de cazuri de COVID-19.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au rezistat doar o săptămână despărțiți! Adevărul despre ultima ceartă: „Suntem dependenți unul de celălalt”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter