Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, reacție incredibilă după ce el a agresat-o: "Așa suntem noi, pasionali"

Publicat pe

Apariția unei fimări în care Bianca Drăgușanu era agresată de Alex Bodi în plină stradă a șocat opinia publică, dar cei doi protagoniști ai scandalului au o poziție neașteptată. Iată ce au declarat blondina și afaceristul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost protagoniștii unui nou scandal, care a fost mediatizat în presă, cu dovezi video, dar cei doi îndrăgostiți susțin că adevărul cu privire la momentul violent este cu totul altul.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

Cei doi foști soți și actuali iubiți au fost surprinți de către paparazzii Spynews în timp ce se certau în plină stradă, situația degenerând în scurt timp. Bianca a fost bruscată și strânsă de gât de către iubitul ei, în timp ce un prieten de-al afaceristului a găsit de cuviință să-i dea lui Bodi o mână de ajutor, pocnind-o peste cap pe Bianca.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, reacție incredibilă după ce el a agresat-o: "Așa suntem noi, pasionali"Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, reacție incredibilă după ce el a agresat-o: "Așa suntem noi, pasionali"

Dragoste cu năbădăi

Uimitor, dar la scurt timp după ce filmările cu ei doi au devenit virale, Bianca și Alex Bodi, la unison, au declarat că ce s-a văzut, de fapt, nu e ce s-a întâmplat, lăsând să se înțeleagă că a fost doar o simplă ceartă între doi îndrăgostiți, așa, mai pasionali de felul lor… Atât Bianca Drăgușanu, cât și Alex Bodi au declarat că totul a fost o simplă joacă și că nu a fost blondina nu a fost bruscată de partenerul ei, subliniind că se iubesc foarte mult.

'Nu ne-am bătut. Nu se pune problema de violență. Ne iubim foarte mult și așa suntem noi, pasionali', a menționat și Alex Bodi pentru sursa citată!

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

Foto: Instagram, spynews.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter