Tatăl lui Bill Gates a murit la 94 de ani! Mesajul emoționant al cofondatorului Microsoft

Publicat pe

William Henry Gates al II-lea, tatăl cofondatorului Microsoft, Bill Gates, a murit luni, la vârsta de 94 de ani. Fiul său și-a exprimat regretul prin intermediul unui mesaj emoționant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tatăl lui Bill Gates, William Henry Gates al II-lea, a încetat din viață la vârsta de 94 de ani. Gates senior a fost veteran al armatei americane în al Doilea Război Mondial și partener fondator al unei firme de avocatură din Seattle, care a devenit Preston Gates and Ellis. Acum, compania se numește K & L Gates și este una dintre cele mai mari case de avocatură din lume.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

Familia nu a dezvăluit detalii legate de cauza decesului, dar a mărturisit că starea de sănătate a lui William Henry Gates era în declin.

Tatăl lui Bill Gates a murit la 94 de ani! Mesajul emoționant al cofondatorului MicrosoftTatăl lui Bill Gates a murit la 94 de ani! Mesajul emoționant al cofondatorului Microsoft

„Tatăl meu a fost adevăratul Bill Gates”

Bill Gates a anunțat moartea tatălui său prin intermediul unui mesaj impresionant.

„Moartea tatălui meu este o pierdere imensă pentru familia noastră și pentru mulți alți oameni ale cărori vieți le-a influențat. Tata a trăit o viață lungă și extrem de semnificativă. Nu am încetat niciodată să învăț din înțelepciunea, bunătatea și modestia sa. Eu și Melinda avem o datorie specială față de deoarece angajamentul său de a servi comunitatea și lumea ne-a inspirat în propiile acte filantropice.

Chiar dacă el nu ar fi spus asta niciodată, compasiunea și generozitatea tatălui meu se vor face mereu simțite în fundația pe care ne-a ajutat să o întemeiem. Așa cum am spus de mai multe ori până acum, tatăl meu a fost adevăratul Bill Gates. El a fost tot ce eu mi-am dorit să devin”, a spus Bill Gates.

În afara lui Bill, William Henry Gates a mai avut două fiice împreună cu prima soție, Mary Maxwell. Gates senior s-a recăsătorit după moartea acesteia, în 1994, cu Mimi Gardner.

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter