Gina Chirilă a născut. Prima imagine cu fetița lui Bogdan Vlădău

Publicat pe

Așteptarea a luat sfârșit! Gina Chirilă a născut o fetiță perfect sănătoasă. Bogdan Vlădău a devenit tătic pentru prima dată, iar emoțiile sunt uriașe pentru cei doi proaspeți părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gina Chirilă a născut în plină pandemie de coronavirus, însă atât ea cât și bebelușul sunt în siguranță. Soția lui Bogdan Vlădău a făcut publică prima imagine cu fiica ei.

Totul este nou pentru cei doi, însă cu siguranță se vor descurca de minune în rolul de părinți. Din păcate, Bogdan Vlădău nu a putut fi alături de Gina Chirilă când a născut, regulile în această perioadă fiind foarte stricte.

Cu siguranță, artistul așteaptă cu mare nerăbdare să-și poată ține fetița în brațe, iar Gina Chirila să vină acasă.

Gina Chirilă a născut. Prima imagine cu fetița lui Bogdan VlădăuGina Chirilă a născut. Prima imagine cu fetița lui Bogdan Vlădău

Gina Chirilă a avut o sarcină grea

Soția lui Bogdan Vlădău a mărturisit că a avut o sarcină cu probleme la început. Gina Chirilă a fost nevoită să facă și perfuzii în primul trimestru de sarcină.

'Am ales sa fiu discreta, nu am vrut sa vorbesc despre acest lucru pana in acest moment. Suntem foarte fericiti. Sunt insarcinata in 4 luni si 2 saptamani, burtica este mica, nu o ascund. Nu m-am ingrasat, nu mananc cat pentru doi, nu este o lege. Am avut o sarcina un pic grea, la inceput, din cauza starilor de rau specifice. Insa acum, totul decurge perfect. Va fi o dubla provocare pentru mine, in postura de concurenta la , pentru ca sunt insarcinata si vreau sa demonstrez ca poti avea stil in orice situatie', a declarat Gina Chirilă pentru Kfetele.ro.

Citește și: Dieta cu care Gina Chirilă merge la sigur când vrea să slăbească. Ce mănâncă dimineața, la prânz și seara

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter