Gina Pistol, prima fotografie în care se vede și o parte din chipul lui Josephine. Ce zâmbet superb are

Publicat pe

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Cei doi au devenit părinți pe data de 9 martie, când Gina a adus pe lume o fetiță, pe Josephine. Încă de atunci, urmăritorii ei așteaptă să vadă o fotografie cu micuța. Recent, Gina Pistol a publicat o imagine cu o parte din chipul lui Josephie, mai exact cu zâmbetul superb al fiicei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie 2021. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar Josephine a venit în viețile lor pentru a le însenina fiecare zi. Încă de când a venit pe lume fetița, urmăritorii lui Smiley și ai Ginei Pistol așteaptă să vadă o fotogarafie cu Josephine. Ei bine, atât Gina, cât și Smiley au preferat să n-o expună pe fiica lor pe rețelele sociale. Ce-i drept, aceștia mai postează imagini cu micuța, însă niciodată nu îi arată chipul.

Gina Pistol, prima fotografie în care se vede și o parte din chipul lui Josephine. Ce zâmbet superb areGina Pistol, prima fotografie în care se vede și o parte din chipul lui Josephine. Ce zâmbet superb are

Chiar și așa, fanii suplului Smiley – Gina Pistol sunt fericiți să o vadă pe micuța Josephine. Recent, prezentatoarea TV de la Chefi la cuțite a publicat o imagine cu zâmbetul fiicei ei. Cu siguranță, fanii acesteia au fost încântați să vadă ce zâmbet minunat are fetița.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, prima vacanță cu Josephine.Cu ce alt cuplu de vedete au plecat în Florența

Citește și: Când revine Gina Pistol la Antena 1:”O să mă întorc la filmări…”

Citește și: Antonia, totul despre începutul relației cu Alex Velea:„Calea cea mai ușoară a fost să ne ascundem'/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, în război cu Gabi Bădălău din cauza Biancăi Drăgușanu:„Are nevoie de expertiză psihologică'

Gina Pistol, fotografie cu zâmbetul fiicei ei

De asemenea, înainte să publice imaginea cu zâmbetul fiicei ei, Gina Pistol a spus că, de când a devenit mamă, mai are momente în care îi este dor de ea. În orice caz, asta nu înseamnă că nu o iubește pe Josephine mai mult decât orice. Gina Pistol și Smiley se simt binecuvântați și ectrem de fericiți de când fiica lor a venit pe lume. În plus, în această perioadă, Gina Pistol are grijă în permanență de fiica ei, Josephine, fiind mamă cu normă întreagă.

„Am momente, de când am devenit mamă, când mi-e dor de mine. Cred că mamele, mai ales proaspetele mămici, știu la ce mă refer. Dar asta nu anulează dragostea pe care i-o port, recunoștiința și bucuria că o am în viața mea. Doamne ferește. Doar că mai am și eu momente așa în care îmi este dor de mine', a mărturisit Gina Pistol, pe Instagram.

De ce Gina Pistol și Smiley nu arată chipul lui Josephine, în totalitate

Josephine Ana a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni și aduce mare bucurie în casa părinților ei. Smiley și Gina Pistol au mai publicat câte o fotografie în care fetița se vede de la spate, însă fanii așteaptă să vadă cu cine seamănă micuța.

Gina Pistol și Smiley nu vor să îi arate chipul lui Josephine. Cel puțin nu în acest moment. Aceștia au luat împreună decizia de a-i proteja identitatea micuței, iar fosta prezentatoare Asia Express a dezvăluit care este motivul.

Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum (…) Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine‘, a spus Gina Pistol pe Instagram, la un moment dat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter