Horia Brenciu, confesiuni neașteptate despre relația cu soția sa: "Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu"

Publicat pe

Este un tată devotat și susține că familia este „pansament” pentru orice. Horia Brenciu are patru copii, dintre care numai unul biologic și se simte împlinit și fericit, dovadă stând că mereu îl vedem cu zâmbetul pe buze! Juratul de la Vocea României povestește care este relația cu soția sa după 14 ani de relație și cum își petrece timpul în compania copiilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 14 ani, cu Alice Dumitrescu, iar împreună cresc patru copii, de care se simt tare mândri!

În ceea ce o privește pe partenera lui, solistul în vârstă de 48 de ani susține că o admiră extrem de tare: „Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea, pentru că acele cursuri menționate mai sus sunt doar începutul…”, a spus Horia Brenciu pentru avantaje.ro.

Citește și: Cum a reacționat Bianca, de la Puterea Dragostei, când l-a văzut pe Livian cu noua iubită:„Îl iubesc și o recunosc'

Vedeta de la PRO TV recunoaște că e gelos, însă spune că nu prea se ceartă cu soția sa, în casă domnind „zâmbetele, chiotele și îmbrățișările”, iar după o relație de atât de lungă durată subliniază că încă mai au lucruri de descoperit unul la celălalt: Omul e un adevărat univers. Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea. Concluzia e că mai avem multe de descoperit și de experimentat”.

Citește și: Reguli noi la Oscar.'Cel mai bun film' trebuie să includă persoane de culoare sau LGBT

Horia Brenciu a petrecut mai mult timp cu familia în pandemie

Pandemia i-a oferit mai mult timp în preajma copiilor, iar ei nu au simțit deloc perioada de izolare: „Copiii noștri au fost „afectați’ de mai multe îmbrățisari, ca de obicei. Cu noi, tot timpul acasă, cu toții am câștigat în dragoste, în amintiri și în sentimente….

Horia Brenciu, confesiuni neașteptate despre relația cu soția sa: "Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei  4 copiii ai noștri în frâu"Horia Brenciu, confesiuni neașteptate despre relația cu soția sa: "Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei  4 copiii ai noștri în frâu"

Am adus acasă câteva instrumente de la Academia de arte și am cântat și am dansat, până am epuizat toate cântecele din lume. După aceea, am trecut la compoziție… Am jucat fotbal și ping pong, am făcut lecții și proiecte cu Mina, am gătit, am citit, am făcut teatru de păpuși, am plantat roșii, castraveți și ardei, trandafiri și lavandă (asta mai mult Alice cu fetele). Am jucat table și iar am cântat. Pe scurt, a fost o carantină cu cântec”.

Citește și: Lidia Buble, complimentată de un actor faimos din Prison Break!Mesajul care a făcut senzație

Singurul inconvenient a fost că aniversarea de 6 ani a micuțului Toma nu a putut fi una pe măsură, ci destul de liniștită. În schimb, și-au propus ca „2021 să fie cel mai… petrecăreț an din existența noastră”.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter