Horia Moculescu a dezvăluit ce pensie încasează lunar, după ce statul i-a tăiat din venituri: ”Am o pensie nesimțită”

Publicat pe

Unul din cei mai mari compozitori români, Horia Moculescu are peste 40 de ani de carieră. Ajuns la 82 de ani, însă, muzicianul nu doar că are o pensie mică, dar a avut o surpriză neplăcută atunci când statul i-a tăiat din pensie.

Horia Moculescu este unul dintre cei mai mari compozitori români din ultimii 50 de ani, de numele său legându-se numeroase șlagăre. Având la activ peste 40 de ani de carieră, te-ai aștepta ca acesta să aibă, la cei 82 de ani ai săi, o viață lipsită de griji financiare.

Realitatea este, însă, cu totul alta. Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, compozitorul a povestit că are o pensie foarte mică pe care statul roman a decis să o facă și mai mică, luându-i300 de lei.

'Poştaşul meu mi-a adus astăzi pensia şi mi-a spus că se jenează să mi-o dea. În jurul meu, pe acolo unde stau eu, nu sunt decât pensii de 7, 8, 10.000, 15.000, 20, 30, 35.000. Şi ăla cu 35.000 de mii spunea că vrea să facă o plângere să i se recalculeze pensia. Eu, care am o pensie nesimţită, sunt bucuros că Statul s-a îndreptat asupra mea şi mi-a luat 300 de lei din pensie”, a povestit Horia Moculescu.

'Sunt extraordinar de fericit, pentru că statul român a luat o atitudine extraordinară faţă de posesorii de pensii nesimţite', a spus Moculescu, care are în prezent o pensie de 2094 lei, după 42 de ani de carieră muzicală.

Horia Moculescu a dezvăluit ce pensie încasează lunar, după ce statul i-a tăiat din venituri: 'Am o pensie nesimțită'Horia Moculescu a dezvăluit ce pensie încasează lunar, după ce statul i-a tăiat din venituri: 'Am o pensie nesimțită'

Foto: Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter