Îl mai ții minte pe Frankfurt de la Vacanța Mare? Ce face acum Iulian Ilinca și cât de mult s-a schimbat

Publicat pe

Iulian Ilinca este cel care a intrat în pielea personajului Frankfurt, la Vacanța Mare! De atunci nu a mai avut apariții la TV și mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu actorul. Iată cu ce se mai ocupă și cât de mult s-a schimbat de-a lungul timpului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava, Dan Ștefănescu, Florin Petrescu, Iulian Ilinca, Emil Rădinoiu sau Mirela Stoian sunt câțiva dintre actorii care ne amuzau și ne bucurau de fiecare dată când ne uitam la Vacanța Mare. S-au bucurat de un succes uriaș la acel moment, iar publicul nu i-a putut uita nici astăzi.

Îl mai ții minte pe Frankfurt de la Vacanța Mare? Ce face acum Iulian Ilinca și cât de mult s-a schimbatÎl mai ții minte pe Frankfurt de la Vacanța Mare? Ce face acum Iulian Ilinca și cât de mult s-a schimbat

Anii au trecut, însă, și mulți actori s-au schimbat, unii fiind chiar greu de recunoscut. Este și cazul lui Iulian Ilinca, cel care l-a interpretat pe carismaticul Frankfurt. Tânărul rebel era iubit de public și devenise celebru cu replica 'Te sparg, să moară mama!'.

A fost extrem de îndrăgit, iar oamenii încă își mai aduc aminte de personjul savuros pe care l-a interpretat.

Citește și: Îl mai ții minte pe Costel, din Vacanța Mare? Radu Pietreanu a suferit de o boală gravă, dar s-a vindecat și a reluat colaborarea cu Mugur Mihăescu:”Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic”

Citește și: Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare”? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă:s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:„Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

Iulian Ilinca de la Vacanta mare, de nerecunoscut!

Trecerea anilor și-a spus cuvântul în cazul actorului, acum în vârstă de 47 de ani. Iulian Ilinca s-a schimbat foarte mult de la apariția pe micul ecran, asemenea și celorlalți colegi din grupul umoristic.

Iulian Ilinca nu a renunțat la teatru și nu a urcat pe scenă doar în calitate de actor, ci și de cântăreț. Și-a schimbat și look-ul: s-a mai împlinit și-a lăsat barbă și are părul mai scurt decât în tinerețe, fiind greu de recunoscut. Ce-i drept, și-a păstrat carisma!

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter