Ilie Năstase s-a demascat singur la Masked Singer: „Mă dor toate”

Publicat pe

Masked Singer România, sezonul 2, a avut premiera joi seara, la Pro TV. Prima ediție a adus numeroase surprize pentru jurați, dar și pentru telespectatori. Unul dintre cei care au făcut spectacol la Masked Singer a fost Ilie Năstase, care nu a respectat regulile impuse de show și s-a demascat singur.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

A început al doilea sezon al emisiunii Masked Singer România, care găzduiește cele mai impresionante măști. Prima ediție a fost una plină de surprize nu doar pentru cei patru detectivi (Mihaela Rădulescu, Inna, Horia Brenciu și Alex Bogdan), ci și pentru telespectatori.

Ilie Năstase s-a demascat singur la Masked Singer: „Mă dor toate'Ilie Năstase s-a demascat singur la Masked Singer: „Mă dor toate'

În prima ediție a emisiunii Masked Singer, de la Pro TV, a avut loc un eveniment nemaîntâlnit, iar protagonistul a fost chiar Ilie Năstase. Fostul tenismen a îmbrăcat costumul Bufniței, însă a ales să se demaște singur din cauză că nu a mai suportat costumul sufocant.

Citește și: Ivan Patzaichin va avea muzeu în satul natal.Era proiectul său de suflet

Citește și: Cristina Ciobănașu a postat o fotografie cu Vlad Gherman după ce s-a aflat că are un nou iubit:„Suntem liberi să…'

Citește și: Zanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor.Primele imagini din locuința artistului

Citește și: De ce a plecat Cove de la Vorbește lumea:„Singurul motiv de nemulțumire era acela că…'

Ilie Năstase s-a demascat la Masked Singer

Ilie Năstase a fost Bufnița la Masked Singer România, însă acesta și-a dat singur masca jos după ce a interpretat melodia „My Way' a lui Frank Sinatra. Demascarea a avut loc chiar înainte de ultima jurizare, iar cei patru jurați – Mihaela Rădulescu, Inna, Horia brenciu și Alex Bogdan – au fost surprinși de gestul lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase a ales să se demaște singur la Masked Singer România pentru că nu mai suporta costumul.

Trebuie să îmi scot masca. Îmi e mult prea cald! Îmi dau masca jos!', a spus Ilie Năstase înainte de a renunța la mască, lucru care a lupat prin surprindere pe toată lumea, iar jurații l-au încurajat să nu facă acest lucru.

Prin faptul că a ales să își divulge identitatea, Ilie Năstase nu a respectat regulile show-ului. „E grea o așa experiență, dar m-am descurcat! Nu am voce, mă dor toate, și gâtul , spondiloza tot!', a mai spus Ilie Năstase la Masked Singer.

Cine au crezut Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan că e în spatele măștii

Înainte ca Ilie Năstase să își dea masca jos la Masked Singer, Mihaela Rădulescu a spus că în spatele costumului s-ar putea ascunde cineva care și-a încheiat cariera de mult timp. În plus, Alex Bogdan a crezut că Bufnița este, de fapt, omul de afaceri Cristian Țânțăreanu.

După cum se vede, noul sezon al emisiunii de la Pro TV se anunță a fi unul plin de surprize. Prezentatorul emisiunii este Pavel Bartoș, asta după ce primul sezon a fost prezentat de Jorge. Schimbări sunt și la masa juriului, Ana Morodan și Codin Maticiuc, fiind înlocuiți de Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter