Imagini ca-n filme…de groază! Vedetele și-au dus copiii la o petrecere de Halloween!

Publicat pe
Imagini ca-n filme…de groază! Vedetele și-au dus copiii la o petrecere de Halloween!Imagini ca-n filme…de groază! Vedetele și-au dus copiii la o petrecere de Halloween!

Mult așteptatul Halloween este pe 31 octombrie, dar vedetele și copiii lor au sărbătorit  în avans, așa cum se cuvine: printre vrăjitoare, pânze de păianjen, fantome, toate pe fundalul unui recital susținut de Anda Adam, extrem de convingătoare într-o rochie albastră de prințesă, precum Elsa din Frozen.

Rar se întâmplă ca atâtea vedete să se reunească la un party alături de copiii lor, dar Halloweenul care se apropie cu pași repezi le-a convins că este cazul să ia măsuri. Alături de cei mici, vedetele s-au distrat la un eveniment din parcul de distracții Zorky s Planet, decorat cu pânze de păianjen, fantome, vrăjitoare, dovleci și populat de diverse personaje din povești.

Cum s-au distrat copiii vedetelor la petrecerea de Halloween

Anda Adam și-a făcut apariția la petrecere costumată în Elsa, prințesa din Fronzen, alături de fetița sa, Evelyn, în vârstă de 3 ani, care a ales același personaj. Cele două s-au coordonat nu doar la costum, ci și pe scenă, unde cea mică a cântat alături de mama sa.

Andreea Bănică nu merge foarte des la evenimente împreună cu copiii săi, Sofia (9 ani) și Noah (2 ani), însă de data aceasta nu a putut rezista tentației de a le oferi micuților o sesiune de distracție cu simulatoare 4D, roata magică norocoasă sau o plimbare cu caruselul.

Fiica Amaliei Enache, Alma, în vîrstă de doi ani, a ales să se plimbe cu trenulețul și a condus mașinuțe decapotabile și chiar un autobuz londonez în miniatură.

Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, Oana Ioniță, a venit la eveniment însoțită de soțul ei și cei doi copii, Mihai Maxim și Isabel. Băiețelul a impresionat prin costumație, iar fetița prin numărul de gimnastică ritmică oferit celor prezenți, concluzia publicului fiind că a moștenit talentul în dans al mamei sale.

Oana Ioniță a participat la eveniment alături de soțul ei și de cei doi copii. Micuțul Mihai Maxim a purtat un inedit costum de țestoasă ninja, iar Isabel a oferit pe scenă un superb număr de gimnastică ritmică, dovedind că moștenește talentul în dans de la mama ei. De altfel, Oana Ioniță a intrat în atmosfera electrizantă a petrecerii și i-a învățat pe copiii prezenți la eveniment câteva mișcări de dans pe muzica antrenantă ce răsuna din boxe.

Foto: PR

Citește și:

Surpriză la Asia Express pentru copiii din Sri Lanka. CRBL şi Oase – demonstrație de kendama

Hillary Duff a devenit mamă pentru a doua oară. Modul emoționant în care a făcut anunțul

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter