Hillary Duff a devenit mamă pentru a doua oară. Modul emoționant în care a făcut anunțul

Publicat pe de Oana Pantazi

E oficial! Hillary Duff (31) a devenit mamă pentru a doua oară, iar ea și iubitul ei, Matthew Coma (31), sunt în culmea fericirii. Iată ce modalitate emoționantă a găsit artista pentru a anunța venirea pe lume a fiicei lor, micuța Violet!

La 31 de ani, Hillary Duff a devenit mamă pentru a doua oară.

Pe 29 octombrie, Hillary Duff (30) a devenit mamă pentru a doua oară, momentul fiind așteptat cu nerăbdare atât de fani, cât și de fericiții părinți încă din luna iunie, când cuplul a anunțat pe Instagram că așteaptă venirea pe lume a unei mici prințese. „Ghiciți ce! Matthew Koma și cu mine am creat o mică prințesă și nu am putea fi mai încântați', a spus atunci Duff.
Acesta este primul copil al cuplului și al doilea pentru Hillary Duff, care mai are un băiețel cu fostul soț, Luca Cruz, cu Mike Comrie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

„Violet ne-a furat complet inimile”

Cuplul a anunțat venirea pe lume a primului lor copil în luna iunie, prin intemediul unei postări pe Instagram, iar acum, pe 29 octombrie, proaspăta mămică a făcut în sfârșit anunțul mult așteptat – „micuța prințesă' a venit pe lume. Hillary a postat o fotografie adorabilă, în care ea își ține fetița în brațe, iar Matthew le îmbrățișează, cu un gest ocrotitor, pe amândouă, privindu-le cu drag. Artista a însoțit poza și de un comentariu emoționant: „Banks Violet Blair, această micuță, ne-a furat complet inimile! A intrat în lumea noastră joi după-amiază și este absolut magic'.

La fel de norocoasă va fi, cu siguranță și micuța Violet, a cărei mamă este faimoasa Lizzie McGuire (idolul adolescenților din toată lumea, cunoscută din sitcomul cu același nume, care făcea furori la începutl anilor 2000), iar al cărei tată este câștigător de Grammy pentru muzică electronică și, pe deasupra, are și un frățior super simpatic, cu doar 6 ani mai mare ca ea.

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter