S-a aflat! Ce sex va avea cel de-al doilea copil al Gabrielei Cristea. Tavi Clonda este cel mai fericit tătic

Publicat pe

Gabriela Cristea a anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei. Prezentatoarea TV s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată prima dată, iar a doua sarcină a luat-o prin surprindere. Gabriela Cristea a dezvăluit ce sex va avea cel de-al doilea copil. Tavi Clonda este cel mai fericit tătic.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în culmea fericirii. Prezentatoarea TV este însărcinată cu fetiță, așadar micuța Victoria va avea o surioară, potrivit spynews.ro. Bebelușul va veni pe lume în primăvara acestui an. Până acum, Gabriela Cristea și-a ascuns sarcina, iar surpriza a fost foarte mare pentru toată lumea.

Tavi Clonda este cel mai fericit tătic și va avea două fetițe. Gabriela Cristea trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Chiar dacă se află la a doua sarcină, emoțiile sunt foarte mari pentru viitoarea mămică.

Gabriela Cristea este însărcinată la 44 de ani

„Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi. Și m-am terzit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă. Nu a venit o zi, 2, 3…și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată,mi-am făcut testul așa…dar nu am terminat bine de făcut testul și am văzut două liniuțe, era să leșin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Primele imagini cu Gabriela Cristea însărcinată cu cel de-al doilea copil. Când va naște prezentatoarea TV

Citește și: Ce sumă a luat Gabriela Cristea de la stat pentru concediul de maternitate. Documentul a fost făcut public

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter