În ce relații a rămas Corina Caragea cu Andreea Marin, după „Surprize, Surprize”: „Mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Corina Caragea a debutat în televiziune în cadrul emisiunii „Surprize, surprize', pe când avea doar 19 ani. Prezentatoarea știrilor din sport de la PRO TV ne-a vorbit despre admirația pe care o are pentru Andreea Marin, precum și în ce relații au rămas după ce colaborarea lor s-a încheiat, după numai trei luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Puțini știu cum ai debutat în televiziune. Aveai 19 ani și ai apărut pe micile ecrane ca dansatoare, în trupa de balet a emisiunii „Surprize, surprize. Ce te-a făcut să schimbi macazul, după doar câteva luni?

Traiectoria mea era bine gândită dinainte de 19 ani. Mi-am propus să fac jurnalism, am mers la facultate și îmi doream să văd cum e și într-o redacție adevărată. Nu cunoșteam pe nimeni nicăieri. Am auzit despre un casting pentru baletul emisiunii „Surprize, surprize la TVR, un lider de audiență în acele vremuri. Nu dansasem niciodată. Dar mi s-a părut singura portiță pentru mine către lumea divertismentului, care mă atrăgea, și eram curioasă să văd ce e în spatele unei asemenea producții. Lucrai împreună cu Andreea Marin.

În ce relații a rămas Corina Caragea cu Andreea Marin, după „Surprize, Surprize': „Mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea'/ EXCLUSIVÎn ce relații a rămas Corina Caragea cu Andreea Marin, după „Surprize, Surprize': „Mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea'/ EXCLUSIV

De ce a plecat Corina Caragea de la TVR

Ce amintiri ai din acea perioadă? Noi, toate cele care ne uitam la emisiune, vă invidiam… Erați mai ceva ca influencerii de azi, ca să fac o comparație! Te-ai bucurat atunci de privilegii, de avantaje?

Am stat acolo numai trei luni, căci am depus CV-ul la un concurs pentru o televiziune de știri. Am fost chemată la interviu și a trebuit să renunț la TVR. Am învățat totuși în acea scurtă perioadă și sunt recunoscătoare că am intrat în lumea televiziunii direct în mijlocul celor mai buni la acea oră de pe piață. Pentru mine nu era ușor, nefiind dansatoare. În plus, mă împărțeam între repetiții și cele două facultăți. Am legat prietenii și îmi amintesc cu drag de petrecerile noastre. Și acum mai păstrăm legătura. Într-adevăr, pentru acele vremuri era totul wow – de la costumele sclipitoare trimise din Spania până la vedetele pe care le întâlneam în platoul emisiunii.

Citește și: Cum a comentat Corina Caragea zvonurile că s-ar fi măritat în secret cu un milionar, în Toscana:„Eu am ales să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Momente de panică pentru Corina Caragea, în vacanță:”Eram în duș, stăteam la etajul 66…”

Citește și: Cătălin Cazacu, pregătit să se căsătorească anul acesta cu Ramona Olaru:”Vreau să fie cât mai repede”

Citește și: Laurențiu Reghecampf a pierdut un proces în fața Anamariei Prodan.Ce a decis instanța

Corina Caragea, despre relația cu Andreea Marin: „Mai păstrăm legătura, ne-am mai întâlnit'

Cum o percepeai pe Andreea Marin atunci și în ce relații ați rămas? Dar dintre colegele tale balerine mai păstrezi legătura cu cineva?

Andreea era mâna care conducea cu fermitate o producție uriașă. Muncea enorm, ca și toată echipa, dar ne și distram după emisiuni. Mai păstrăm legătura, ne-am mai întâlnit prin prisma meseriei, o admiram și atunci, o admir și acum, și mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea. De fapt, mi-a fost șefă. (zâmbește) Și cu o parte dintre fete mai păstrez legătura, mai avem întâlniri din când în când și depănăm amintiri.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter