Laurențiu Reghecampf a pierdut un proces în fața Anamariei Prodan. Ce a decis instanța

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf a pierdut un proces în fața Anamariei Prodan. Judecatorii au respins solicitarea lui Laurențiu Reghecampf de a-i interzice soției lui, Anamaria Prodan, să mai vorbească public despre el și despre relația cu actuala iubită, Corina Caciuc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În noul dosar, Laurențiu Reghecampf a încercat, din nou, să obțină prin hotărâre judecatorească retragerea, de către Anamaria Prodan, din presa scrisă, televiziune, dar și de pe rețelele de socializare toate articolele și postările pe care Reghecampf le-a considerat,,defăimătoare' la adresa lui și a Corinei Caciuc.

Laurențiu Reghecampf a pierdut un proces în fața Anamariei Prodan. Ce a decis instanțaLaurențiu Reghecampf a pierdut un proces în fața Anamariei Prodan. Ce a decis instanța

Ce a solicitat Laurențiu Reghecampf în procesul intentat Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf a solicitat, în dosar, să fie retrase din presă, mai precis, fotografiile expuse în presă cu Corina Caciuc în ipostaze jenante, dar și clipurile video în care aceasta apărea în compania altor bărbați, cât și celebrele e-mail-uri deocheate schimbate de antrenorul Universității Craiova și Corina Caciuc, pe vremea în care era încă soțul Anamariei Prodan. Corina Caciuc i-ar fi cerut de atunci acestuia să divorțeze de impresară, potrivit Click!.

Tot ceea ce a susținut Anamaria Prodan s-a bazat probe clare, de necontestat, privitoare la Corina Caciuc și la dispariția sau vânzarea bunurilor comune ale familiei Prodan-Reghecampf, dar și la banii trimiși direct în contul acesteia', au dezvăluit surse din anturajul apărării Anamariei Prodan, conduse de avocatul Oleg Burlacu, pentru sursa citată.

Judecatorii au respins luni, 21 martie, solicitarea lui Laurențiu Reghecampf de a o obliga pe soția lui, Anamaria Prodan, să nu mai vorbească public despre el și despre relația lui cu Corina Caciuc, de altfel femeia care îl va face tată, peste doar câteva luni.

Citește și: De ce evită Carmen Brumă să-și expună fiul pe rețelele de socializare:„Motivele sunt…’/ EXCLUSIV

Citește și: Speak a spus de ce el și Adelina Pestrițu s-au despărțit:'Mi-am dat seama că nu poți…'

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Carmen Brumă cu Mircea Badea:„Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami’

Reghe a mai pierdut o dată, la instanță, în fața Anamariei Prodan

Instanța, însă, a respins acțiunea ca nefondată, pentru a doua oară. În decembrie anul trecut, antrenorului i-a mai fost repinsă o Ordonanță, prin care acesta a solicitat ca Anamaria Prodan să nu mai vorbească public pe tema divorțului și a amantei Corina Caciuc.

Am câștigat ca această ordonanță președințială pe care s-a luptat să o câștige să fie declarată nefondată! Ai luat pe cineva și l-ai adus în casa noastră, în patul nostru, au dispărut lucruri din casă. Și noi l-am iertat! Cât de mic poate să fie acest bărbat!, au fost declarațiile Anamariei Prodan, la Realitatea Plus, la acel moment.

Anamaria Prodan și Laurențiu Regecampf se vor întâlni la tribunal pentru prima dată în luna aprilie, în procesul de divorț, intentat de antrenor, la Judecătoria Buftea.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă