De ce evită Carmen Brumă să-și expună fiul pe rețelele de socializare: „Motivele sunt...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Mulți au observat că atât Carmen Brumă, cât și Mircea Badea evită să-și expună fiul pe rețelele de socializare! Vedeta ne-a vorbit deschis despre motivele care stau în spatele acestei decizii și, totodată, ne-a spus cum este relația lor cu Vlăduț, la aproape 8 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Trebuie să recunosc faptul că un lucru mi-a atras atenția în mod special când m-am uitat pe conturile tale de socializare. Spre deosebire de multe persoane publice, am observat că nu pui fotografii cu băiețelul tău. Este o formă de a-l proteja sau pur și simplu simți că nu e locul copiilor în social media?

Am pus fotografii cu el, dar extrem de rar. Motivele sunt atât cele enumerate de tine, plus faptul că am simţit că nu e „corect faţă de el deocamdată. Nu ştiu să explic foarte bine, dar pur şi simplu am simţit asta!

De ce evită Carmen Brumă să-și expună fiul pe rețelele de socializare: „Motivele sunt...'/ EXCLUSIVDe ce evită Carmen Brumă să-și expună fiul pe rețelele de socializare: „Motivele sunt...'/ EXCLUSIV

Carmen Brumă: „E normal şi chiar sănătos să ai parte şi de hate'

Chiar, tu ce eviți, în general, să publici pe rețelele de socializare și de ce? Îți este teamă de anumite reacții negative? În ce măsură te afectează hate-ul din online, de care, din păcate, cam nimeni nu este scutit?

Conturile de pe reţelele de socializare sunt exact ca nişte posturi de televiziune – nu-ţi place postul meu, schimbi pe altul. Nu faci faţă convenţiei, jocului, îţi închizi contul şi gata. Nu poţi să ai doar „like-uri şi adulaţie. E normal şi chiar sănătos să ai parte şi de „hate-ul ăsta. Sincer, mi se par uşor puerile lamentările în legătură cu hate-ul din online.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Carmen Brumă cu Mircea Badea:„Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami'

Citește și: Carmen Brumă a dezvăluit singurul motiv care i-ar convinge pe ea și Mircea Badea să se căsătorească:„Dacă…'/ EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu, adevărul despre operațiile estetice:„Am intervenții pe care le fac periodic, dar nu am…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce semnificație are crucea de pe tricoul purtat de Zelenski în faţa Congresului SUA.Nu este un simbol nazist!

Carmen Brumă: „Vlad e legat de amândoi într-un mod diferit'

Vlăduț urmează să împlinească 8 ani… Cred că și tu te întrebi când a trecut timpul așa de repede… V-ați făcut deja planuri pentru ziua lui de naștere?

Vlad e foarte creativ atunci când vine vorba despre ziua lui de naştere şi ne pune în dificultate de foarte multe ori. Îmi amintesc că, acum doi ani, ziua lui a picat fix în plină perioadă de lockdown şi, evident, nu am organizat nicio petrecere. Vlad mi-a spus că înţelege, dar, în schimb, ar vrea un tort mai special, care să aibă o poză cu o anumită marcă de maşină pozată în interior. Am căutat destul de mult până când am găsit o cofetărie care să poată face tortul. Anul acesta îşi doreşte o petrecere în casa nouă şi multe momente de nostalgie după grădiniţă, pentru că el s-a simţit foarte bine în acel colectiv şi sunt convinsă că îi este dor. Din fericire, fosta grădiniţă este foarte aproape de şcoală, aşa că îl pot duce atunci când simte nevoia. O parte dintre foştii lui colegi de la grădiniţă au mers şi ei mai departe la aceeaşi şcoală, ba chiar am constatat că unii chiar sunt în aceeaşi clasă.

Se spune că băieții sunt mai mult ai mamelor, cu toate că sunt o serie de cazuri care contrazic asta. Cum e la voi? Îl simți mai atașat de tine sau, mai degrabă, trage către Mircea? Până la urmă, activitățile cu tata sunt de neînlocuit. Sau mai bine te lăsăm pe tine să continui…

Vlad e legat de amândoi într-un mod diferit. Sunt activităţi pe care preferă să le facă împreună cu mine, iar altele împreună cu Mircea.

Cine este cel care impune limite și cine cedează primul atunci când vine vorba despre cereri „mai speciale, să le spunem așa?

Încercăm să ne împărţim şi aici rolurile. Nu cred că e bine pentru un copil să aibă un părinte răspunzător exclusiv cu „interdicţiile, iar celălalt să fie eroul salvator. Nu avem o reţetă fixă, încercăm să menţinem un echilibru. E adevărat că tata cedează mai uşor atunci când vine vorba despre cumpărat ceva.

Carmen Brumă, pusă în dificultate de fiul ei

S-a întâmplat să vă pună vreodată în dificultate? Poate o întrebare incomodă care să vă lase fără replică sau o situație în care pur și simplu nu ați știut cum să reacționați?

Bineînţeles, cred că toţi copiii fac asta. Mi-a fost foarte greu să-i explic când i-am pierdut pe bunicii mei, străbunicii lui Vlad. Acela a fost un moment foarte dificil de explicat, mai ales că avea foarte multe întrebări…

Copiii spun imediat când ceva nu le este pe plac… Voi ce reproșuri auziți din partea lui?

„Părinţii ăştia vin toată ziua cu pretenţii noi!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter