Speak a spus de ce el și Adelina Pestrițu s-au despărțit:"Mi-am dat seama că nu poți..."

Publicat pe

Speak a spus de ce el și Adelina Pestrițu s-au despărțit. Speak și Adelina Pestrițu au format un cuplu timp de doi ani și jumătate, însă relația lor s-a încheiat brusc și au decis să meargă pe drumuri separate. Extrem de discret în privința acestei povești, artistul a dat însă câte ceva din casă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Speak și Adelina Pestrițu s-au despărțit în 2016, iar la vremea respetivă tăcerea celor doi foști iubiți pe marginea acestui subiect a iscat o mulțime de speculații. La fel de discret și acum, ca în trecut, Speak a povestit totuși câte ceva despre relația cu Adelina, dar și despre lecția pe care a învățat-o după despărțirea de faimoasa lui iubită. Acum, artistul formează un cuplu foarte iubit cu Ștefania.

Speak a spus de ce el și Adelina Pestrițu s-au despărțit:"Mi-am dat seama că nu poți..."Speak a spus de ce el și Adelina Pestrițu s-au despărțit:"Mi-am dat seama că nu poți..."

Speak a spus de ce el și Adelina Pestrițu s-au despărțit

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu', Speak a povestit, printre altele, despre relația cu Adelina Pestrițu, căreia nici acum, la aproape 6 ani de la despărțire, nu îi pronunță numele… El a povestit motivele care au stat în spatele despărțirii.

„Am avut o perioadă în care am încercat să schimb un om. Mi-am dat seama că nu poți. Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut. Cum te raportezi la oameni, cum te raportezi la viață, principiul fundamental de interacțiune, n-ai cum să le schimbi. Nu poți', a mărturisit Speak despre relația lui cu Adelina Pestrițu.

Citește și: Adelina Pestrițu – Primul interviu după despărțirea de Speak

Citește și: Speak, gest obscen pentru Adelina Pestrițu. Reacția neașteptată când a fost întrebat de fosta iubită

Citește și: De ce au amânat Ștefania și Speak nunta: „Nu putem risca…”

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Adelina Pestrițu, din cauza celebrității. A ajuns la psiholog

Speak: „O singură dată am încercat să fiu altcineva'

El a recunoscut că, la un moment dat, a încercat să pară altă persoană și chiar renunțase la accentul său moldovenesc.

„O singură dată am încercat să fiu altcineva. La început, când eram cu fata asta, în interviuri vorbeam fără accent, pentru că eu văzusem la televizor că nimeni nu vorbea cu accent', a mai spus Speak.

Nu în ultimul rând, chiar dacă din nou nu i-a pronunțat numele, artistul a recunoscut că Adelina ar fi încercat să îl schimbe atunci când erau împreună.

„Deși nu s-a terminat cum trebuie între noi, mie mi-a adus cel mai mare plus din ultima perioadă pe parte de inteligență emoțională. Acum știu exact că nu ai cum să schimbi un om, că dragoste cu forța nu se poate, că nimeni nu-i perfect și multe alte chestii. Judec altfel lucrurile. M-a ajutat foarte mult, mult de tot. Căzăturile astea sunt bune pentru artiști, pentru că ai nevoie de niște trăiri. Căderile, eșecurile, sunt cheia succesului', a conchis el.

„Pe moment, a fost ceva îngrozitor”

Speak nu a ezitat să vorbească nici despre perioada de după despărțirea de Adelina, care s-a petrecut chiar înainte de ziua lui de naștere. Artistul a dezvăluit că i-a fost greu să depășească eșecul în dragoste, cu atât mai mult cu cât relația cu Adelina îl făcuse să se îndepărteze de prieteni.

„Am împlinit 30 de ani singur, acasă. Nu m-a căutat nimeni pentru că am renunțat la viața mea de dinainte, mi-am trăit viața prin prisma relației. Și, când s-a terminat, am rămas singur', a mai declarat artistul.

Speak, despre despărțirea de Adelina Pestrițu: „Pe moment, a fost ceva îngrozitor'

În cele din urmă, Speak a reușit să treacă peste despărțirea de Adelina Pestrițu, deși admite că a fost ceva îngrozitor…

„Pe moment, a fost ceva îngrozitor dar, după ce am început să-mi revin, mi-am dat seama că era bine. Ceea ce trăiesc acum… Doamne-ajută! Sunt două lumi diferite. Atât de marcat am fost. Se poate și așa? Păi cum?', a povestit Speak.

Ulterior, Speak a cunoscut-o pe Ștefania, cu 10 ani mai mică decât el, și de 5 ani formează un cuplu și urmează să se căsătorească. La rîndul ei, Adelina Pestrițu formează un cuplu cu Virgil Șteblea, care i-a devenit soț, și au împreună o fetiță adorabilă, pe Zenaida-Maria.


 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă