Cu ce probleme s-a confruntat Adelina Pestrițu, din cauza celebrității. A ajuns la psiholog

Publicat pe

Adelina Pestrițu, în vârstă de 34 de ani, a vorbit cu sinceritate despre perioadele dificile de care a avut parte de-a lungul anilor. Bruneta a recunoscut că a mers și la psiholog pentru a-și rezolva problemele. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta prezentatoare de televiziune este, în prezent, unul dintre cei mai apreciați influenceri din România. Cu toate acestea, celebritatea a venit la pachet și cu momente mai puțin fericite.

Cu ce probleme s-a confruntat Adelina Pestrițu, din cauza celebrității. A ajuns la psihologCu ce probleme s-a confruntat Adelina Pestrițu, din cauza celebrității. A ajuns la psiholog

Problemele cu care s-a confruntat Adelina Pestrițu din cauza celebrității

Într-un interviu penru revista Unica, Adelina Pestrițu și-a deschis sufletul și a povestit că a mers la terapie pentru a depăși toate momentele de anxietate. Presiunea din social media a împins-o să ceară ajutor la psihologi.

„Nici acum nu pot spune că mă simt complet vindecată. Și nu cred că sunt mulți care înțeleg cum e să ai tot ce ți-ai dorit vreodată, plus mult peste, și să fii anxios, să îți vină să te izolezi de oameni, să te simți blocat în propria capcană, dar să nu poți face ceva de frică să nu dezamăgești. Te simți responsabil de tot ce s-ar putea întâmpla', a povestit Adelina într-un interviu acordat revistei Unica!

Adelina Pestrițu: 'Am apelat la psihologi, coach și cărți de dezvoltare personală și spirituală'

Citește și: Codin Maticiuc, dezvăluiri neașteptate despre iubita lui. Cu ce se ocupă Ana și ce pasiune are

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit separat aniversarea căsniciei. Ce spune despre al doilea copil: „Ne rugăm pentru…”

Citește și: De ce nu mai pune Adelina Pestrițu poze cu fetița ei: 'Împreună cu Virgil am decis…'

Citește și: Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak. Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

„Oricât de puternic ai fi, este practic imposibil să faci față presiunii când toți te vor perfect și știi că niciodată nu vei fi. Intervine sentimentul real că nu ești suficient de bun, că oricât te-ai strădui nu este îndeajuns. Am trecut prin perioade triste, în care nimic și nimeni nu mă mulțumea. Dar am apelat la psihologi, coach și cărți de dezvoltare personală și spirituală. Chiar și la Feng Shui. Cumva trebuie să avem fiecare dintre noi dreptul la liniște și armonie a sufletului și minții. Și nu trebuie să ne oprim din căutări. Încă merg la terapie. Întotdeauna am avut pe cineva care să mă repună pe picioare și să mă învețe cum să depășesc momentele grele.”, a mai adăugat vedeta tv.

Adelina Pestrițu își mai dorește un copil

Vedeta a menționat că ea și soțul ei au în plan încă un copil, o surioară sau un frățior pentru Zenny. Micuța a împlinit 3 ani la începutul lui august.

„Noi avem în plan să facem al doilea copil, dar să vedem când se va întâmpla, nu programăm noi. Noi putem doar să ne rugăm pentru asta. Pe 3 august împlinește 3 ani, sunt șocată de cât de repede trece timpul. Nu o să facem o mega-petrecere ca anul trecut, o să sărbătorim în familie. Nimic foarte mare, dar imediat după plecăm în America la Disneyland, acesta este un cadou pentru cea mică, dar și pentru noi’, a mai spus Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu, despre mariajul cu Virgil Șteblea: „Relația noastră nu e perfectă’

De asemenea, a subliniat că ei sunt într-o continuă sărbătoare și spus sincer că nu au o relație perfectă și se întâmplă să se mai contrazică, ceea ce este perfect normal în orice relație.

„Suntem într-o continuă sărbătoare, nu avem nevoie de un motiv anume, bifăm 2 ani de căsnicie și 4 ani de relație. Am impresia că sunt cu soțul meu de o viață, s-au întâmplat multe. A venit Zeni, am făcut nunta, am făcut botez, ne-am mutat de 2 ori. Ne bucurăm de fiecare clipă împreună. Relația noastră nu e perfectă. Nu există relație perfectă. Ne certăm, avem tot felul de subiecte pe care ne contrazicem, uneori mă enervează că își lasă hainele împrăștiate, eu îl enervez că nu închid geamurile seara și intră ţânţarii. Avem tot felul de contradicții, e normal. Cred că ar fi și plictisitor să fie totul perfect”, a declarat Adelina Pestrițu, la PRO TV. 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă