Codin Maticiuc, dezvăluiri neașteptate despre iubita lui. Cu ce se ocupă Ana și ce pasiune are

Publicat pe

Codin Maticiuc vorbește deschis despre Ana, iubita lui. Cândva unul dintre cei mai răvniți burlaci din România, în prezent s-a transformat într-un familist convins, după ce a cunoscut-o pe Ana Pandeli, femeia care i-a dăruit o fiica, pe Smaranda. Iubita lui mai are un băiețel din relația anterioară, pe care vedeta îl iubește foarte mult.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De curând, Codin a dezvăluit detalii incredibile despre iubita lui, o neînfricată a muntelui și o maniacă a sportului. Întrega poveste despre Ana a fost publicată de către omul de afaceri, pe Facebook.

Codin Maticiuc, dezvăluiri neașteptate despre iubita lui. Cu ce se ocupă Ana și ce pasiune areCodin Maticiuc, dezvăluiri neașteptate despre iubita lui. Cu ce se ocupă Ana și ce pasiune are

„Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic.

Femeia e obsedata de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice ca face trei. Sală la greu, padel și spinning, pe astea le numără și ea.

Ei, pe lângă astea trei ea mai face așa, „de plictiseala”: 18 minute de plank (sau cum s-o scrie ca eu nici de scris nu ma pricep darămite să-l fac). 18 minute în continuu?!? Întrebați orice om normal la cap, ăsta se pune cât un antrenament întreg', a scris Codin, despre iubita lui, pe Facebook.

Codin, despre Ana Pandeli: „ Terminat toți munții'

În continuarea textului, Codin Maticiuc le explică fanilor săi din mediul virtual mai multe despre pasiunea iubitei sale, de care este foarte mândru.

„În fine, începeți sa înțelegeți ca am dreptate când o fac nebună dar nu am terminat. Ea face trasee prin munți, pe ai noștri i-a terminat deja. Am fost și eu o data sau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alerga în jurul meu ca sa facă mai multă mișcare. De ce? Pentru ca e nebună.

Cum a terminat ea munții de la noi acum două săptămâni a plecat în Tanzania (Africa) sa urce pe Kilimanjaro (5895 de metri). Nu s-a dus și ea pe Mont Blanc de exemplu (4800 de metri). De ce? Știți deja. Pentru ca e nebună. O sa ziceți ca ce contează încă o mie de metri. Contează și o sa va dumiriti și voi de îndată', mai a mai scris Codin.

Codin Maticiuc o consideră pe Ana, iubita lui, foarte curajoasă

La final, Codin Maticiuc explică oamenilor din mediul online de ce pasiunea Anei este una cât se poate de periculoasă.

„În primul rand trebuie sa știți ca oficial, declarat, 10 oameni care încearcă sa urce acest munte mor în fiecare an. Neoficial vreo 30. Dați un google, chiar va rog. Clar trebuie sa fii nebun să-ți asumi acest risc!

N-a plecat singură, a plecat cu Tea prietena ei de la radio Zu care citește știrile în fiecare dimineață și soțul acesteia. Ăia doi cumva mai nebuni decât a mea căci erau mai puțin pregătiți fizic.

Iată cum s-a întâmplat: au plecat de împreună cu alți câțiva nebuni de prin lume adunați și câțiva ghizi care îi mai ajutau sa care echipament. De ce sa care ma întrebați? Pentru ca e nebună. Nu, scuze. Pentru că ei au plecat de la baza muntelui de la 38 de grade celsius și au ajuns în vârf la -30 de grade', a mai scris Codin.

Citește și: Codin Maticiuc, despre distracțiile din cluburi

Citește și: Fiica lui Codin Maticiuc a împlinit doi ani

Citește și: Drama neștiută a campioanei olimpice Dana Sofronie

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Cum a continuat traseul Anei, iubita lui Codin, pe Everest

„Urcușul s-a petrecut în 6 zile cu o medie de 6-8 ore pe zi pană unde ghizii făceau corturile și stabileau un basecamp. Nu se făcea mai mult pentru ca ai nevoie sa te obișnuiești cu altitudinea și aerul rar. Trebuie sa iei pastile de rău de înălțime.

De la 2000 de metri Teei și soțului a început sa le fie rău și sa le curgă sânge din nas. Anei mele nu, așa că ea mai făcea undeva la 5-6 ore pe zi niște trasee adiacente. De ce? Știți deja.

Toata șmecheria a ținut-o și pe ea pana la 5000 de metri când s-a făcut ultima bază. Nu va spun că îi era și extrem de frig noaptea în sacul de dormit pe care s-a ambiționat să-l închirieze ca sa „nu arunce cu banii, sa facă o economie”.

De ce? Pentru ca sunt eu nebun de data asta și nu i-am impus să-și ia naibii cele mai scumpe echipamente ca sunt oricum cat nota mea la Nuba. În fine…', se mai arată în postarea lui Codin Maticiuc despre Ana.

Codin Maticiuc: „La 5000 au început problemele'

„Ei, de la 5000, cum va spuneam a început calvarul până și pentru nebuna mea. Au leșinat toți pe rand de câteva zeci de ori până în vârf și îi trezeau ghizii dacă mai pot sau mai vor sa continue. Au ajuns cu greu în vârf cu degetele degerate și cine știe cate alte suferințe fizice.

Coborârea urma sa fie alte trei zile pană jos cu dormit în corturi. În cat timp a făcut-o însă a mea? În 12 ore, dintr-o bucată, singură că n-a mai venit nici ghidul cu ea. De ce? Sper ca ați înțeles deja ca femeia e nebună probabil și-o fi dat seama și ăla.

În concluzie vă spun că degeaba am gagica frumoasă, deșteaptă și mamă eroina pentru ca e nebună! Iar eu nu sunt doar nebun ci și prost dacă o las sa plece pe Everest cum plănuiește', a scris Codin Maticiuc în postarea despre Ana.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter