Lora, despre începutul relației cu Ionuț Ghenu: „N-a fost nimic la prima vedere!”

Publicat pe

Lora, despre începutul relației cu Ionuț Ghenu. Lora formează încă din 2014 o relație cu managerul său, Ionuț Ghenu. Deși cei doi se înțeleg extrem de bine, la începutul relației lucrurile nu au fost deloc roz. Artista, invitată la podcastul „Acasă la Măruță' a vorbit despre ceea ce a simțit pentru el, dar și despre fosta lui iubită, actrița Doinița Oancea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora este o artistă extrem de apreciată din România. Aceasta s-a lansat în domeniul muzical participând la un concurs alături de formația sa, iar de atunci a devenit extrem de iubită de publicul larg. Mai târziu, ea a renunțat la trupă și a ales să cânte solo, lucru care a ajutat-o enorm mai târziu. Atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental, Lora este foarte fericită. Ea are o relație cu managerul său, Ionuț Ghenu din 2014 și a fost cerută în căsătorie în 2016.

Lora, despre începutul relației cu Ionuț Ghenu: „N-a fost nimic la prima vedere!'Lora, despre începutul relației cu Ionuț Ghenu: „N-a fost nimic la prima vedere!'

Invitată la podcastul „Acasă la Măruță', Lora a povestit primele sale amintiri alături de actualul său logodnic. Aceasta a vorbit despre modul în care s-au cunoscut, dar și despre fosta lui iubită, actrița Doinița Oancea.

Citește și: Lora și-a făcut o nouă intervenție estetică.Cum arată acum

Citește și: Poveștile celor două inele de logodnă primite de Lora. Cum a cerut-o în căsătorie Ionuț Ghenu:”M-a trezit din somn și…”/ EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău, prima fotografie alături de Bianca Drăgușanu:„A mea'

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară nu pot avea copii:„Îmi e frică'

Lora, despre începutul relației cu Ionuț Ghenu

Lora a vorbit în podcastul „Acasă la Măruță' despre primele sale interacțiuni cu Ionuț Ghenu. Se pare că acesta era un simplu angajat al artistei, iar între ei nu era nicio urmă de atracție. Chiar mai mult, vedeta nu era foarte mulțumită de capacitățile tour managerului său deoarece până în acel moment lucrase doar cu profesioniști.

„N-a fost nimic la prima vedere. (…) Ionuț a fost tour managerul meu. A fost o perioadă în care nu ne-am prea înțeles. Eu sunt mai autoritară când mă grăbesc și nu aveam răbdare cu el. Era un angajat care tocmai lua contact cu lumea asta. Eu lucrasem numai cu profesioniști', a spus ea.

„Am început să ne împrietenim după ce nu ne-am suportat'

Lora a declarat că la începutul relației lucrurile nu au stat tocmai roz între cei doi. Nu doar că nu a existat niciun fel de romantism, ci nu era vorba nici măcar de prietenie.

„Ionuț, nefiind sigur, punea întrebări, ceea ce e foarte sănătos, dar eu nu aveam răbdare. Am început să ne împrietenim după ce nu ne-am suportat și a vrut să-și dea demisia de câteva ori. Am avut o discuție cu el și i-am explicat ce se mai întâmpla în viața mea', a continuat ea.

Lora: „Problemele din viață ne-au făcut să vorbim'

Cei doi s-au cunoscut într-o perioadă când lucrurile nu erau tocmai bune în viața amândurora. Lora, abia ieșită din relația cu Dan Badea, susținea foarte multe concerte și emisiuni. Ionuț a ascultat-o și a îndrumat-o spre liniștea spirituală.

„Ne-am împrietenit într-un an foarte nasol, aveam două emisiuni TV și am susținut și 130 și ceva de concerte. Problemele din viață ne-au făcut să vorbim, era un fel de terapie de grup. M-am apropiat și de dansatoare și am început să ne deschidem și să ne împrietenim', a adăugat.

Lora, acuzată că l-a „furat' pe Ionuț de la Doinița Oancea

La începutul relației lor, Ionuț Ghenu era abia despărțit de actrița Doinița Oancea. La vremea respectivă, mai multe posturi de televiziune au dezbătut subiectul deoarece cele două ar fi fost prietene.

Nu era prietena mea. Eu am vrut să fim prietene. (…) Nu a apărut, chestiile astea nu apar pur și simplu (n.red.: cineva a oferit informațiile respective). Am fost amică, am fost prietenoasă, mi-am dorit să fiu prietenă, dar nu poți să obligi pe cineva să te placă, punct. (…) Nu exista absolut nimic (n.red.: între Lora și Ionuț, când el și Doinița erau un cuplu)', a declarat Lora.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter